Website

Vishandel - Traiteur Dubrul uit Rollegem

U krijgt de promotie e-mailings van vishandel Dubrul uit Rollegem misschien ook in uw elektronische brievenbus? Ze worden wekelijks opgemaakt en verzonden met onze e-mailingmodule. Ook de website en andere promo wordt door webdesigner #company# verzorgd.

Bekijk deze website

Www.dubrul.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

DUBRUL.BE VAN DICHTBIJ

Vishandel Dubrul wou met zijn website zijn klanten ook online bereiken. Dit deed hij aan de hand van een professioneel ontwikkelde website maar ook met een mailingmodule die ervoor zorgt dat klanten wekelijks een nieuwsbrief ontvangen met het wekelijks aanbod. Nadat de nieuwsbrief verstuurd wordt krijgen klanten die ook op de website te zien op de homepage.

Geoffrey Dubrul van Vishandel Dubrul aan het woord

Tom wist onmiddellijk dezelfde golflengte te vinden, meerdere pluimen op alle gebied van samenwerking!

Een filmpje moet ervoor zorgen dat de winkel ook op een dynamische manier wordt voorgesteld en niet enkel met afbeeldingen die steeds rechts te zien zijn op de site. Links wordt het navigatiemenu weergegeven met het volledige aanbod van Vishandel Dubrul onderverdeeld in categorieën. Op die manier kunnen bezoekers voor ze naar de winkel gaan hun menu samenstellen.

De website bestaat tevens uit veel afbeeldingen van gerechten, dit alleen maar om de bezoeker vanop afstand te doen watertanden!

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.dubrul.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01