Website

Dubrul uit Rollegem

Geoffrey Dubrul is altijd al een trendsetter geweest.  Vandaar dat hij er voor opteerde om een nieuwe website te laten bouwen die compatibel is met smartphones en tablets.  De website van Dubrul is volledig voorzien van responsive design!

Bekijk deze website

Www.dubrul.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

AANTREKKELIJK GRAFISCH ONTWERP

Als u de nieuwe website van Vishandel Traiteur Dubrul uit Rollegem bezoekt merkt u ongetwijfeld op dat de website over een aantrekkelijk grafisch ontwerp beschikt.  De kleuren die gebruikt worden leunen aan bij de huisstijl.  Hierdoor wordt de herkenbaarheid vergroot.

Geoffrey Dubrul van Vishandel Dubrul aan het woord

Tom wist onmiddellijk dezelfde golflengte te vinden, meerdere pluimen op alle gebied van samenwerking!

Op die manier worden niet enkel bestaande klanten, maar tevens potentiële klanten aangesproken.  Een aantrekkelijke website kan u vergelijken met een nette etalage van een winkel die uitnodigd om binnen te gaan.  Door in het grafisch ontwerp met maximaal drie kleuren te werken straalt het design rust uit.

Responsive webdesign: Iphone en Ipad compatibel

Responsive webdesign houdt in dat het grafisch ontwerp zodanig afgesteld wordt zodat websites ook optimaal worden weergegeven op smartphones en tablets. Er worden verschillende versies van één enkele website ontwikkeld, telkens specifiek voor het toestel waarmee de surfer uw site bezoekt.  Deze website is volledig Iphone en Ipad compatibel.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.dubrul.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01