Over ons

Geen enkel idee is ons te gek! Publi4U, dat is: een open blik, no-nonsense mentaliteit en een sterk team.

Als communicatiebureau besteden wij heel veel aandacht aan uw bedrijfswebsite, uw online webapplicaties en de vindbaarheid van uw bedrijf in de resultaten van zoekmachines. Een website dient een online tool te zijn die ervoor zorgt dat uw doelgroep efficiënt benaderd wordt.


Bij ons geen blabla of zeemzoet marketingjargon, maar wel een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak met een verbluffende podiumplaats tot gevolg. In een notendop: geen enkel idee is ons te gek.

Tom, zaakvoerder Publi4U


Wij ondersteunen ondernemingen die nood hebben aan een betrouwbare partner om op een duidelijke en budgetvriendelijke wijze online te communiceren en zich te positioneren.

Samen willen we uw verhaal vertellen. Publi4U zorgt ervoor dat u door middel van onze vakkennis, steeds geïnjecteerd met de juiste dosis creativiteit, wordt gehoord.

Publi4U is een professioneel webdesignbureau uit Kortrijk. Sinds 2003 zijn we actief bezig met internetmarketing in de brede zin van het woord. Publi4U specialiseerde zich in het ontwikkelen van professionele websites die uitgerust zijn met een Content Management Systeem (CMS) waardoor u snel en eenvoudig uw website up-to-date kunt houden. Het digitale tijdperk is snel, wij zorgen ervoor dat u dat ook bent!