Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp maandmenu's voor Dubrul

Al 10 jaar zijn vishandel Dubrul en webdesignbureau #company# vaste partners op vlak van communicatie. Naast het ontwerp van hun website, het onderhoud van de sociale media en het versturen van de wekelijkse promoties, staat #company# ook in voor het grafisch ontwerp van het maandmenu.

Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

SFEERVOLLE ONTWERPEN VOOR DE MAANDMENU'S

Winkelcommunicatie wordt steeds belangrijker. Men dient de klant te verleiden op het moment van de aankoop, nl. de laatste stap van het keuzeproces. Bovendien kan een goede winkelcommunicatie de consument beter informeren waardoor het winkelen aangenamer verloopt. En dit is net wat de maandmenu flyer van vishandel Dubrul doet!

Deze flyer bevat de gerechten die vishandel Dubrul maandelijks klaarmaakt en verkoopt. Deze gerechten worden op een overzichtelijke wijze gepresenteerd.

Geoffrey Dubrul van Vishandel Dubrul aan het woord

Tom wist onmiddellijk dezelfde golflengte te vinden, meerdere pluimen op alle gebied van samenwerking!

Ook worden sommige ontwerpen voorzien van een bepaalde afbeelding die de sfeer van het moment van het jaar weergeeft. Zo waren de zomermenu's vergezeld van een zomerse parasol en strandbal, en zijn de maandmenu's voor september en oktober versierd met herfstbladeren en pompoenen

Start nu nog met een krachtige winkelcommunicatie

Heeft u hierover meer info nodig? Contacteer ons vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag verder!

Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01