Grafisch ontwerp

Leuke visitekaartjes voor Vishandel Dubrul

Geoffrey van Vishandel Dubrul klopte bij grafisch ontwerpbureau #company# aan voor het ontwerpen van professionele en aantrekkelijke visitekaartjes. 
 

Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

RUSTGEVEND GRAFISCH ONTWERP

Voor het grafisch ontwerp werd gewerkt met de blauwe kleur. De perfecte kleur voor een vishandel! Bovendien straalt deze kleur rust uit en geeft het een gevoel van zekerheid.

Het kaartje is liggend gevouwd. Dankzij dit formaat kan je twee keer zoveel zeggen! Bij het openen ziet de klant onmiddellijk wat de contactgegevens zijn en welke openingsuren er gelden. Op de voorkant van het visitekaartje werd het logo geplaatst en op de achterkant een vissersboot.

Geoffrey Dubrul van Vishandel Dubrul aan het woord

Tom wist onmiddellijk dezelfde golflengte te vinden, meerdere pluimen op alle gebied van samenwerking!

De visitekaartjes kan Geoffrey in de winkel leggen zodat klanten er eentje kunnen meenemen indien ze dit wensen. Op die manier kunnen ze het kaartje zorgvuldig in hun portefeuille bewaren zodat ze steeds weten wanneer de vishandel open is en wat de contactgegevens zijn.

Voordelen van visitekaartjes

Visitekaartjes worden in de bedrijfswereld zeer vaak gebruikt. Alle belangrijke contactgegevens van de persoon die het kaartje overhandigt, staan er overzichtelijk op weergegeven.

Bij het uitwisselen van visitekaartjes heeft dit kaartje verschillende functionaliteiten voor enerzijds de gever en anderzijds de ontvanger. Voor de gever kan dit als presentatiemiddel dienen, als een manier om gegevens uit te wisselen, als opening of afsluiting van een verkoopsgesprek,... De belangrijkste functionaliteit is het geven van persoonlijk contactinformatie, maar hiernaast geeft u ook snel een eerste indruk.

Voor de ontvanger dient het visitekaartje meestal als herinnering. Zo weet hij met wie hij gesproken heeft en hoe deze gesprekspartner te bereiken is.

Nood aan persoonlijke visitekaartjes?

Contacteer grafisch ontwerper #company# via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in!

Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01