Bachbloesemadvies uit Bissegem

Geplaatst op 01/01/2015
testimonial-tom

Tom Vermeersch, Bachbloesemadvies

“Ze hebben de eigenschap om zich heel flexibel op te stellen en hun afspraken heel stipt na te komen

Mijn ervaringen met Publi4u zijn heel positief. Het bedrijf helpt je in het ontwikkelingsproces van de website en heeft het talent om zich op korte tijd in te leven in uw visie en doelstelling. Van daaruit wordt samen het concept uitgewerkt die voor u als klant het meest geschikt is.

In mijn geval was dat een vergaande autonomie op het vlak van het beheer van de website : niet alleen het zelf kunnen invullen en aanpassen van teksten maar ook van het menu, de webshop en de mailings, en dat in drie talen!
 
Op geen enkel moment heb ik mijn vertrouwen verloren in de deskundigheid van publi4u want het werk dat ze afleveren is maatwerk en heel professioneel. Ze hebben de eigenschap om zich heel flexibel op te stellen en hun afspraken heel stipt na te komen. Het CMS systeem die ze ontwikkeld hebben voor mijn websites is heel gebruiksvriendelijk, je hoeft zeker geen computerspecialist te zijn om ermee te werken. En als je toch even in de problemen zit bel je naar de helpdesk en worden de problemen telefonisch onmiddellijk opgelost. Als dat geen service is... Professioneel ben ik zelf tewerkgesteld in een commerciele functie en het zou voor mij een plezier zijn om de diensten die Publi4u aanbied te verkopen. De klant krijgt altijd meer dan waarvoor hij betaald heeft!

Publi4U klanten aan het woord Tom Vermeersch praat


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01