Meubelen Defossez uit Wervik: Patrick doet zijn verhaal

Geplaatst op 01/01/2015
patrick-baelen-video-getuigenis

Patrick Baelen, Meubelen Defossez

“Publi4U beschikt over een team dat van aanpakken weet. Ik zou opnieuw samenwerken, het is een echte aanrader voor iedereen!

Meubelen Defossez uit Wervik biedt u alles wat u nodig heeft om trendy te wonen, zitten of te slapen.  U kan er steeds terecht voor een vriendelijke glimlach en advies.  Het familiebedrijf is reeds aan zijn derde generatie toe waar diversiteit centraal staat.  Patrick hecht veel belang aan persoonlijk contact met zijn klanten, dit voel je in het warme onthaal!

Samenwerken met Publi4U is een aanrader

Het feit dat Publi4U eveneens het persoonlijk contact met haar klanten hoog in het vaandel draagt was doorslaggevend voor Patrick om samen te werken.  Om dit contact te versterken kiezen wij voor een beperkte werkregio waardoor onze klanten zich dichtbij bevinden.  Patrick vond het eveneens belangrijk dat hij koos voor een webdesignbureau dat dichtbij gelegen was, face 2 face gesprekken zijn nog altijd aangenamer dan eindeloos via e-mail of telefoon te communiceren.

Hoe kijkt Patrick terug op de samenwerking met Publi4U?

"Heel goed, heel correct, kordaat en vlug.  Ik heb een heel tevreden gevoel!  Publi4U is een goed team dat van aanpakken weet, ik zou opnieuw samenwerken, een echte aanrader voor iedereen!"


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01