Garage Jofra uit Harelbeke: Frank doet zijn verhaal

Geplaatst op 01/01/2015

Frank Delombaerde, Garage Jofra

“Tom is een goede gast die niet uit de hoogte doet en altijd klaarstaat voor zijn klanten. Proficiat!

Frank van garage Jofra uit Harelbeke is zeer te spreken over de werkervaring met Publi4U en deelt graag zijn mening met u. "Publi4U heeft een professioneel team, de samenwerking is dan ook zeer aangenaam."

Garage Jofra heeft deskundige kennis in de aan- en verkoop van wagens, mechanische en carrosserie herstellingen, nazicht en keuren van wagens, banden, remmen, uitlaten,... Met uw wagen bent u bij Garage Jofra aan het juiste adres!

Frank van garage Jofra hoorde voor het eerst over Publi4U via vrienden die hen vertelden over hun goede ervaring met Publi4U. De positieve mond-aan-mond reclame gaf voor Jofra de doorslag om contact op te nemen met Publi4U. Frank is tot op de dag van vandaag heel tevreden over de samenwerking, die als zeer aangenaam ervaren wordt.

"Publi4U heeft een professioneel team. Tom is een goede gast die niet uit de hoogte doet en altijd klaarstaat voor zijn klanten. Proficiat!"

We laten Frank even aan het woord over onze service: "Er is zeer zeker een goede balans tussen prijs, kwaliteit en service."


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01