Groep Caenen aan het woord over Publi4U

Geplaatst op 01/01/2015
testimonial-gregory

Gregory Caenen, Groep Caenen

“Bij Publi4U klikte het direct, we voelden ons geen nummer. Ze stellen zich zeer flexibel op en hebben alle knowhow in huis”

Wat was voor u doorslaggevend om met Publi4U samen te werken?

We zochten sinds geruime tijd naar een vaste partner om onze nieuwe website te bouwen. Die moest gekoppeld worden aan onze beheersoftware, alsook hadden wij nog op maat geschreven software nodig voor onze verhuurafdeling. Kortom, niet niks en voor ons essentiële tools. Bij Publi4U klikte het direct, we voelden ons geen nummer.  Ze stellen zich zeer flexibel op en hebben alle knowhow in huis.

Hoe kijkt u terug op de afgelopen periode van samenwerking met Publi4U?

De voorbije jaren is Publi4U meegegroeid met ons bedrijf. Ze zijn ons blijven ondersteunen bij onze expansie. Continu denken ze met ons mee en anticiperen ze op tijd. Het is tevens ook een droom voor onze marketingafdeling om met hen samen te werken, zij kunnen altijd op hen terugvallen voor de technische oplossingen van hun ideeën.

Biedt Publi4U een goede balans tussen prijs en kwaliteit?

Wens je kwaliteit, dan moet je daarvoor betalen ..., doch werkt Publi4U aan marktconforme prijzen. Ze zijn ook steeds mee met de nieuwste trends en onderhouden ook onze website en software. Want website en software zijn essentieel voor ons bedrijf, valt dit even weg, wat altijd kan, zitten er een 10-tal mensen in de problemen. En dan staan ze er voor ons! Daar betalen wij hier graag voor.

En tenslotte, hoe zou u Publi4U in een aantal woorden/zinnen omschrijven?

flexibel / meedenkend / no-nonsens / dynamisch team / alles onder één dak


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01