Wetenschapscafés getuigen over de samenwerking

Geplaatst op 01/01/2015

David de Wolf, Associatie Universiteit Gent

“De kwaliteit en samenwerking oversteeg onze verwachtingen!”

1. Wat was voor u doorslaggevend om met Publi4U samen te werken?

We hadden maar een beperkt budget voor de vernieuwing van onze website, en Publi4U gaf ons een zeer goede prijs op voor de opdracht. Uiteraard waren we ook tevreden over de eerste contacten!

2. Hoe kijkt u terug op de afgelopen periode van samenwerking met Publi4u?

Bij de start van het project werd goed geluisterd, feedback gegeven en meegedacht. De stap-voor-stap benadering werkte goed voor ons. Net als bij andere webbedrijven is het bouwen van een nieuwe site echter ook voor de klant een hele opgave. We hadden veel heen-en-weer-gemail nodig om eerst de lay-out en daarna de website volledig in orde te krijgen, al moet ik toegeven dat we redelijk veeleisend waren.

Sommige opmerkingen werden niet onmiddellijk goed begrepen of aangepast, maar over het algemeen zijn onze vragen op een snelle en efficiënte manier ter harte genomen, zonder ooit moeilijk te doen over kleine zaken die niet expliciet in bestek/offerte waren opgenomen – een knappe service! Ook bij de transfer van domeinnamen en hosting-issues heeft Publi4U snel en goed werk geleverd.

3. Hoe heeft u de balans tussen prijs en kwaliteit ervaren?

Zeer goed. De service was snel en correct. Het belangrijkste – relatieve – minpuntje vonden we de lay-out. Die is wel OK, maar ook niet veel meer. Over het algemeen oversteeg de kwaliteit en de samenwerking echter onze verwachtingen bij de prijs die we betaalden!

4. En ten slotte, hoe zou u Publi4U in een aantal woorden/zinnen omschrijven?

Klein maar fijn! Scherpe prijs, klantvriendelijk, harde werkers. Ideaal voor eenvoudige sites voor kleine budgetten.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01