Web software op maat

Software op maat de ideale oplossing !

Software op maat de ideale oplossing !

Uw software op maat laten ontwikkelen of schrijven

#company# zet uw eisen om in een volledig nieuw ontwikkelde software zodat u uw werk op een optimale manier kan afhandelen. Wij analyseren uw bedrijfssituatie en aan de hand van die analyse gaan we uw persoonlijke software gaan ontwikkelen.

Wij ontwikkelen ook facturatie software zodat de dagelijkse routinezaken op een efficiënte manier kunnen worden afgehandeld. Door gebruik te maken van software op maat kunt u uw meer op uw ander werk gaan focussen.

Immo software

#company# heeft software ontwikkeld die van toepassing is voor alle immo kantoren. Met deze speciaal ontwikkelde software kunt u op een eenvoudige manier uw panden beheren en de nodige aanpassingen doen. We zorgen er voor dat u een professionele opleiding krijgt zodat u zelf gemakkelijk met de software kunt werken. De immo software brengt enorm veel voordelen met zich mee, u wint er bijvoorbeeld veel tijd mee. U kunt met behulp van deze software op een eenvoudige wijze foto's aanpassen, projecten toevoegen enz.. #company# zorgt er ook voor dat u deze software overal kan gebruiken op elk moment van de dag, op elke locatie.De site van uw immo kantoor eenvoudig beheren, contacteer dan #company#.

Mariage software

#company# heeft mariage software ontwikkeld die ook van toepassing is voor Immo kantoren. Met deze software kunt u op een eenvoudige manier bepalen welke panden geschikt zijn voor uw klanten. Zo kunt u een lijst met panden, die aan de selectiecriteria van uw klant voldoen, doormailen met één enkele muisklik. Deze mariage software brengt heel wat voordelen met zich mee het is vooral tijdbesparend. Zodat u maar met één klik uw klant optimaal kunt adviseren. #company# helpt u de eenvoudigste oplossing te zoeken.

Wenst u meer informatie over deze software? Dan staan we bij #company# voor u klaar. Contacteer communicatiebureau Publi4u op het nummer 056/32 32 01 of vul het contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01