Web software op maat

Facturatie pakket: eenvoudige software om facturen te maken

Facturatie pakket: eenvoudige software om facturen te maken

Facturatie pakket en CRM

Om facturen te kunnen opmaken dienen de gegevens van uw klanten beschikbaar te zijn.  Deze worden veelal bijgehouden in een CRM, Customer Relationship Management oftwel klantenbeheer.  Maar wat doet u met gegevens van leveranciers, prospecten? 

Om op regelmatige basis nieuwsbrief of post mailings te versturen naar potentiële klanten is het handig om de gegevens van prospecten ook te centraliseren.

U dient dus over een goede CRM te beschikken om vervolgens uw facturatie gemakkelijk te kunnen opvolgen.

Eenvoudig factureren en opvolgen

Publi4u biedt facturatie software aan waarmee u snel en gemakkelijk facturen kan opmaken en opvolgen.  Ons rappelsysteem vertelt u wanneer u een eerste, tweede en derde rappel dient te versturen.  U kan facturen opmaken zonder na te denken.  Betalingsopvolging ten top dus!

Periodieke facturatie mogelijkheden

Dient u op periodieke basis facturen op te maken naar uw klanten, dan kan u gebruik maken van de periodieke facturatie mogelijkheden.  Dit is gemakkelijk om bijvoorbeeld maandelijks, trimesterieel of jaarlijks eenzelfde bedrag te factureren.  Opnieuw hoeft u niet eindeloos te zitten zoeken, het systeem vertelt u wat u wanneer aan welke klant dient te factureren!

Cijfers analyseren binnen het facturatiepakket

Niet enkel uitgaande facturen, maar eveneens binnenkomende facturen worden ingeput in het systeem.  Op die manier kan u een balans opmaken van uw inkomsten en uitgaven.  Zo heeft u dagelijks zicht op uw balans en hoeft u niet te wachten tot uw boekhouder alle cijfers heeft verwerkt om te weten hoe groot uw winst zal zijn.

Facturatie pakket software

Goedkope facturatie software nodig?

Heeft u een gebruiksvriendelijke facturatie pakket nodig die eveneens budget vriendelijke is?  Dan bent u bij Publi4u aan het goede adres.  Contacteer ons vrijblijvend per telefoon via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01