Web software op maat

Beheermodules: courante modules en maatwerk

Beheermodules: courante modules en maatwerk

Standaard modules

Wij bieden standaard modules aan, maar klanten krijgen tevens de mogelijkheid om modules op maat te laten ontwikkelen zodat het beheersysteem tot in het kleinste detail aan de wensen van de klant voldoet.

Nadat de klant heeft ingelogd in zijn persoonlijke CMS, komt hij op het dashboard terecht waar hij al zijn modules terugvindt.

dashboard

Hieronder bekijken we de meest courante modules eens van dichtbij:

Pagina’s en menustructuur beheren

Met deze module kunt u de pagina’s op uw website eenvoudig beheren en aanpassen. Deze module is uitgerust met een gebruiksvriendelijke teksteneditor zodat tekst, links, afbeeldingen toevoegen kinderspel wordt. U krijgt ook per aangemaakte pagina de mogelijkheid om de beschrijving en trefwoorden rechtstreeks in te geven in het systeem zodat u op een efficiënte manier aan SEO kunt doen en zo hoog kunt scoren in de zoekresultaten.

pagina's en menustructuur beheren
Blog

Met deze module kunt u interessante nieuwtjes delen met uw bezoekers. Op die manier blijven ze op de hoogte van het reilen en zeilen van uw bedrijf. De module blog biedt tal van voordelen zoals het overzichtelijk weergeven van nieuwsfeiten op uw website en het bezoekersaantal van uw site opkrikken. Het regelmatig aanpassen van uw site resulteert namelijk in een hoger bezoekersaantal. Elk nieuwsfeit bestaat nog uit subonderdelen die telkens een andere functionaliteit moet voorstellen. Zo kunnen er per item foto’s toevoegt worden om het visuele aspect van de site te stimuleren of kunt u een voorbeeld bekijken alvorens u het nieuwsfeit definitief op de website plaatst.

Blog module


Contact

Met deze module kunt u de binnengekomen contactaanvragen beheren. Hier kunt u alle nodige informatie terugvinden zodat u gemakkelijk de aanvraag kunt afhandelen. Door contactaanvragen op te slaan in uw CMS kunt u deze te allen tijde raadplegen, stel dat uw computer crasht en uw mails bijvoorbeeld verloren zijn.

Contact module
 

Fotogalerij

Deze module wordt gebruikt om een groot aantal foto’s op uw website weer te geven. U kunt foto’s rechtstreeks van op u digitaal fototoestel in uw website laden. Deze foto’s worden in een klein formaat voorgesteld zodat ze op een overzichtelijke manier op de site te zien zijn. Met één muisklik krijgt de bezoeker de foto vergroot te zien in een lightbox gezien er automatisch een kleine en grote versie van de foto wordt aangemaakt.

Fotogalerij module


Uw beheermodules op maat?

#company# staat u bij met professioneel advies tijdens het ontwikkelingsproces van uw website. Wij bieden tal van mogelijkheden zodat u over een professionele website beschikt die uitgerust is met een gebruisvriendelijk beheersysteem. Contacteer ons op het nummer 056/32 32 01 of vul het contactformulier in om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.
 
 
 


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01