Web software op maat

Online web applicaties: software op maat

Online web applicaties: software op maat

Doel van online web applicatie

Meer en meer bedrijf kiezen er voor om online web applicatie te laten ontwerpen op maat. Dankzij deze software wordt heel wat werk uitgespaard.

Online software op maat draagt niet enkel bij tot de snelheid waarmee gegevens verwerkt kunnen worden, het verkleint de kans op overname van foute gegevens en zorgt voor een transparantie in uw gegevensdatabank. Met andere woorden, u kan gemakkelijker de gegevens doorzoeken.

Online web applicatie: verkennend gesprek

Alles begint met een verkennend gesprek. Op die manier kunnen wij uw behoeftes nagaan, de huidige bedrijfsprocessen in kaart brengen en uitkijken wat beter kan.

Online web applicatie: analyse van de software

Aan de hand van de informatie uit het verkennend gesprek wordt een grondige analyse gemaakt die uitgetikt wordt in mensen taal. Op die manier hebben we een leidraad voor een tweede gesprek. Daarin worden de functionaliteiten van de software op maat besproken. Het is van kaptiaal belang om deze fase goed met elkaar af te toetsen zodat elk detail nauwkeurig besproken wordt. Een derde gesprek is eventueel van toepassing indien dit nodig blijkt.
De analyse van deze online web applicatie wordt gebruikt als basis om de budgetbepaling uit te voeren. U krijgt dus een offerte waarin duidelijk beschreven staat wat uw software op maat precies inhoud en dit in niet al te technische termen.

Online web applicatie: databaseschema

Het databaseschema is een technische, schematisch voorstelling van wat er in de achtergrond nodig is om de software te laten werken. Er wordt bepaald welke gegevens in welke tabellen worden gestockeerd en hoe de relaties tussen de verschillende tabellen gelegd worden.
Het databaseschema en de analyse van de software vormen de basis om te kunnen beginnen programmeren. Op die manier is het grootste stuk van het denkwerk reeds voor de programmeur uitgevoerd. Dit draagt uiteraard bij tot de snelheid en correctheid waarmee de online web applicatie wordt ontwikkeld.

Online web applicatie: schrijven van de software

De programmeur gaat aan de slag om de software te ontwikkelen. Gezien het hier om een online applicatie gaat krijgt u een link waarbij u de ontwikkeling van de software nauwgezet kan volgen. Op die manier wordt u van nabij betrokken bij het uitvoeren van de werken en kan u anticiperen. U kan dus op elk moment van het ontwikkelingsproces bij ons terecht met al uw vragen of opmerkingen zodat we een waslijst op het einde van het proces vermijden.

Online web applicatie: testen van de software

De software wordt bij ons intern uitgebreid getest. Daarna wordt de software gepresenteerd aan u. Als klant vragen wij u dan om enkele testcases in te geven zodat de software nogmaals aan alle nodige testen onderworpen wordt.

Online web applicatie: opleiding van de software

Er wordt een opleiding van een te bepalen duur voorzien. Voor grote softwarepakketten spreekt het voor zich dat dit langer duurt dan voor kleine softwarepakketten.

Online web applicatie: support en nazorg van de software

Een laatste stap in het ontwikkelingsproces van online web applicaties is de support en de nazorg. Helaas wordt deze laatste stap vaak niet besproken of nageleefd. Bij #company# dragen wij de teveredenheid van onze klanten hoog in het vandel, vandaar dat wij veel belang hechten aan uw feedback.

Online web applicatie: offerte aanvragen

Wenst u een eerste verkennend gesprek met een van onze vertegenwoordigers, aarzel dan niet en contacteer ons vrijblijvend per telefoon via 056 32 32 01.

 


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01