Sociale media

Social media are here to stay

Social media are here to stay

Moet dat nu echt?

Sociale media zijn doorgedrongen tot de dagelijkse realiteit. Meer nog, ze penetreerden de volledige maatschappij. Ze zijn overal en ze zijn niet meer weg te denken. Na het digitaliseren en mobiliseren volgt nu het socialiseren van de communicatie. Steeds meer bedrijven zijn zich maar al te goed bewust van dit fenomeen en zetten dan ook de stap naar sociale media. Ook u kunt niet langer achterop hinken. Om maar een idee te geven. Maandelijks loggen zo’n 845 miljoen gebruikers in op Facebook, LinkedIn ging recent over de kaap van 150 miljoen gebruikers, er worden 340 miljoen tweets per dag verstuurd en Google+ stelde zich als doel om tegen eind dit jaar 400 miljoen gebruikers te bereiken.
Need to say more?

Uw sociale media strategie, onze zorg!

Tot slot. Sociale media zijn geen klassiek communicatiekanaal. Eenrichtingsverkeer werkt niet. Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen. Wanneer u beslist om u op sociale media te begeven, is het uiterst belangrijk dat er een marketingstrategie wordt uitgewerkt. Het gaat immers niet alleen om de socialemedianetwerken die u gebruikt, maar ook om de cruciale elementen die het langetermijnsucces van uw bedrijfspagina of van uw bedrijfsprofiel garanderen. Communicatiebureau Publi4U adviseert, ondersteunt en begeleidt u bij het opzetten en uitbouwen van uw sociale media strategie. Aarzel niet langer en contacteer ons want wij zorgen ervoor dat u baat heeft bij het gebruik van sociale media en dat u zich kunt wapenen tegen de valkuilen.

Ook voordeel halen uit sociale media?

Wilt ook u sociale media gebruiken om meer omzet te generen? Bel ons vandaag nog op 056/32.32.01 of vul het contactformulier in zodat wij u kunnen contacteren.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01