Sociale media

Nieuwigheden bij Facebook

Nieuwigheden bij Facebook

De “timeline”

De nieuwe toepassingen van Facebook werden voorgesteld op de conferentie F8 door de oprichter zelf. De meest indrukwekkende is de “timeline”. Met deze tijdbalk kun je foto's van jezelf posten door de jaren heen en ook een kaart samenstellen met al de reizen die je tot nu toe al hebt gedaan.

Timeline” toont vooral de recente activiteiten die plaats vonden in je leven. En zodra je terug gaat in de tijd wordt er een samenvatting gemaakt van wat er al gebeurde in je leven.

Het nieuwsoverzicht en nieuws updates

Rechts van de Facebookinterface komt een ticker. Op die ticker, een zijbalk, worden de laatste updates van je vrienden getoond. Zo kun je onmiddellijk reageren op de laatste updates.

Ook bij het nieuwsoverzicht zijn er enkele veranderingen. Nu kon je kiezen tussen het “belangrijkste nieuws” en “meest recent”. Nu krijg je in het nieuwsoverzicht enkel het belangrijkste nieuws volgens Facebook te zien. Dit bepaalt de site op basis van enkele zaken, de hoeveelheid gebruikers die in gesprek gaan met elkaar en op welke lijst de vrienden zich bevinden. Ook kun je handmatig aangeven van welke vrienden je alle berichten te zien krijgt of van welke je alleen sommige berichten te zien krijgt.

Het overzicht zal er anders uitzien naargelang je bezoek. Wie enkele uren voordien kwam kijken, krijgt enkel de updates van die uren te zien. Wie om de paar dagen komt kijken, krijgt een overzicht van die dagen.

Nieuwigheden in verband met de privacy-instellingen op Facebook

De nieuwigheden in verband met de privacy-instellingen, dat je al je instellingen kunt personaliseren, zullen binnen enkele weken beschikbaar zijn voor alle gebruikers van Facebook.

Is uw bedrijf reeds actief aanwezig op Facebook?

Beschikt uw bedrijf al over een pagina op Facebook, goed zo, maar wordt de pagina regelmatig up-to-date gehouden? Wij zorgen voor de koppeling tussen de CMS van uw site en Facebook.  Op die manier worden alle nieuwtjes die u op uw site plaatst, ook automatisch op uw Facebook pagina gepost!

Wenst u vrijblijvend meer informatie, vul het contactformuliertje in of geef ons een seintje via 056 32 32 01 en dan kunnen we een verkennende babbel vastleggen.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01