Sociale media

Instagram: een snelle manier om foto's te delen

Instagram: een snelle manier om foto's te delen

Deel foto's en video's

Er zijn 150 miljoen actieve gebruikers op Instagram. Dit netwerk wordt gebruikt om foto's online te plaatsen. De foto's hebben een vierkante vorm; zo ziet uw foto er eerder uit als een Polaroid foto dan een typische smartphone foto.

U kunt kiezen tussen verschillende 'filters': dit zijn kleurveranderingen die een ander gevoel aan uw foto geven. 'Tags' helpen u om uw foto's beter vindbaar te maken voor andere gebruikers.

Sinds 2013 kunt u ook video's van maximum 15 seconden uploaden via Instagram.

Meer aandacht voor foto's

Voor bedrijven is Instagram nuttig omdat posts op blogs en Facebook meer aandacht krijgen als er een foto bij staat.

Instagram neemt niet veel tijd in beslag, maar het is wel belangrijk dat u probeert dagelijks een goeie foto te nemen. Die deelt u dan niet enkel op Instagram, maar ook op andere sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en Tumblr.

Tip: Instagram foto's met een of meerdere gezichten leveren een derde meer interactie op. Plaats dus niet enkel foto's van producten op Instagram!

Hulp nodig?

Wilt u Instagram ook inzetten in uw online marketingstrategie? Of heeft u hulp nodig bij uw social media? Dan helpt #company# u uit de nood! Contacteer ons op 056 32 32 01 of vul het contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01