Sociale media

Hoe krijg ik meer likes op Facebook?

Hoe krijg ik meer likes op Facebook?

Nuttige tips om uw Facebook-likes op te krikken

Interessante content wordt gelezen

Smeek niet om geliket te worden, dit werkt negatief! Creëer in de plaats inhoud die grappig, mooi, interessant, inspirerend,... is. Zo'n inhoud trekt mensen aan! Post zinvolle inhoud die aansluit bij de behoefte van uw doelgroep.

Steek dus uw energie in zaken die 'likeable' zijn! Zo kan het leuk zijn om uw updates te promoten met afbeeldingen.

Aantrekkelijke pagina lokt bezoekers

Zorg voor een welkomst tab, dit spreekt uw bezoekers onmiddellijk aan. Zorg hiernaast voor een aantrekkelijke omslagfoto en profielfoto. Op regelmatige basis berichten plaatsen maakt uw pagina bovendien ook aantrekkelijk.

Vermeld uw Facebook pagina overal

Vermeld uw Facebook pagina op zo veel mogelijk zaken (zowel offline als online): op visitekaartjes, etalage  van de winkel, e-mailhandtekening, nieuwsbrief, kortingscoupon, briefpapier, offertes, cadeaubonnen, brochures, flyers, op uw website en andere sociale media, ...

Mensen subtiel aansporen tot liken

U kan uw vrienden uitnodigen uw pagina te liken. Let op: zorg er voor dat u niet opdringerig overkomt!

Vrienden uitnodigen

Laat fans foto's taggen van evenementen waarop ze aanwezig waren. Zo wordt uw pagina meer in beeld gebracht bij hun vrienden en zullen zij snel de neiging hebben om ook de pagina te liken.

Een kortingspercentage geven aan uw fans. Sommigen plaatsen zelfs een Ipad aan de kassa waar mensen onmiddellijk de bedrijfspagina kunnen vind-ik-leuken.

Lanceer een wedstrijd waar enkel fans aan mee mogen doen. Op die manier kan u hen stimuleren om fan te worden van uw pagina.

Adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook is een andere manier om aan likes te komen. Het is mogelijk om advertenties op Facebook heel gericht af te stemmen op basis van geografische locatie, geslacht, leeftijd, voorkeuren en interesses, ... Bij het organiseren van wedstrijden is het zeer interessant om Facebook-advertenties in te zetten.

Coaching voor uw Facebook-pagina?

Social media expert #company# is gespecialiseerd in het geven van opleidingen omtrent Facebook. Hierin komt u te weten wat u allemaal met Facebook kan doen én ontdekt u een aantal handige tips! Contacteer ons vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01