Internet marketing

SEO voor website

SEO voor website

Webdesigner #company# en SEO zoekmachine optimalisatie

Sinds 2003 is website bouwer #company# bezig met het ontwikkelen van database gestuurde website evenals het optimaliseren van bestaande websites. Dankzij onze jarenlange ervaring en het feit dat we zelf website bouwen slagen we er in professioneel aan SEO te doen. Als u reeds een bestaande website heeft kan er SEO op toegepast worden zonder dat u al te veel moet inboeten op het design van uw site. Een nieuwe website opstarten vergt wat meer inspanning op SEO gebied. Dit komt vooral doordat uw site nog niet gekend is bij Google of andere zoekmachines.

SEO voor uw website nodig?

Als u uw website ziet als een marketing instrument om bijvoorbeeld nieuwe klanten aan te trekken of u beschikt over een webshop, dan is SEO voor uw website onontbeerlijk. Een website die niet geoptimaliseerd is scoort laag bij zoekmachines. Doordat ongeveer negentig procent van de personen die opzoek gaan naar een product, dienst of nieuwe leverancier gebruik maken van een zoekmachine loopt u dus heel wat potentiële contacten mis. Als u het hoogste rendement uit uw site wenst te halen moet uw site op nummer 1 staan in Google. Het is de bedoeling om voor zoveel mogelijk zoektermen een toppositie in Google of andere zoekmachines te behalen. Op die manier bereikt uw website het meest van al potentiële contacten.

SEO betaalbaar voor u?

Iedereen is het er over eens dat zoekmachine optimalisatie veel werk, tijd en geduld vraagt, maar wel zeer rendabel is. De grote vraag is steeds of SEO betaalbaar is voor een kleine zelfstandige of KMO. We kunnen u gerust stellen, SEO is betaalbaar. De gemiddelde kostprijs voor SEO bedraagt 1500 euro om een bestaande site te optimaliseren. De gemiddelde kostprijs voor SEO bedraagt 1000 euro om een nieuwe site te optimaliseren.

SEO zelf uitvoeren

U kan ook zelf aan SEO doen. Dankzij het CMS dat website bouwer Publi4u ontwikkelde kan u zelf teksten, foto's en extra webpagina's aan uw website toevoegen. Heeft u zelf een vloeiende pen, dan kan u onder onze professionele begeleiding seo teksten schrijven voor uw website. Deze kan u dan inbrengen via de CMS beheersmodule.

SEO Linkbuilding: inkomende links

Uiteraard is het niet voldoende om enkel en alleen teksten toe te voegen aan uw website. Linkbuilding, het verzamelen van inkomende links voor uw website, draagt bij tot het scoren van een toppositie bij Google. Om aan te tonen hoe waardevol Google uw website vindt krijgt iedere site een Page Rank. Dit is een cijfer tussen 0 en 10 dat aangeeft hoe waardevol de inhoud van uw site is. De Page Rank van uw site wordt ook mede bepaald door het aantal inkomende links. Niet de kwantiteit maar wel de kwaliteit van de inkomende links is van kapitaal belang. Zoek websites die relevante content bevatten. Met andere woorden zoek links op websites die over hetzelfde onderwerp handelen als het onderwerp van uw site.

SEO door uw website bouwer

U bent overtuigt dat SEO voor uw website nodig is. Goed zo. Als u beroep wenst te doen op een professioneel seo bureau dan zit u goed bij website bouwer #company#. Wenst u meer vrijblijvende informatie tijdens een verkennend gesprek, aarzel dan niet om ons te contacteren per telefoon via 056 32 32 01.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01