Internet marketing

Mailchimp: wat is het?

Mailchimp: wat is het?

Nee, je post wordt niet geleverd door een aapje verkleed als postbode. Ook al vertelt het logo ons iets anders. Is het versturen van e-mails en nieuwsbrieven voor uw bedrijf een lastige taak? Publi4u heeft voor jouw de ideale oplossing.

Wat is het precies?

Mailchimp is een online tool gespecialiseerd in het opmaken en versturen van nieuwsbrieven en e-mails. Deze nieuwsbrieven kan je makkelijk versturen naar al je contacten. De tool zorgt er ook voor dat prospecten zich kunnen inschrijven op je mailinglijst.

Voordelen

1 - Ruime keuze aan ontwerpen en lay-outs

Mailchilmp voorziet tal van verschillende templates passend aan uw stijl. De kleuren, lettertypes en logo’s zijn makkelijk aan te passen. De mogelijkheid bestaat ook om zelf iets te ontwerpen. Ben je niet zo zeker of je ontwerp succes zal hebben bij je contacten? Dan kan je nieuwsbrief laten testen in verschillende e-mailprogramma’s en inspelen op het resultaat. Voor je hem dan effectief verstuurd kan je zaken nog aanpassen.

2 – Makkelijk e-mailadressen toevoegen en verwijderen

Importmogelijkheden bij Mailchimp zijn zeker aanwezig. Nieuwkomers kunnen gewoonweg hun bestaande contacten overzetten naar deze tool. E-mailadressen die niet meer bestaan en steeds een foutmelding geven, zal de tool automatisch verwijderen.

3 – Eenvoudig nieuwsbrieven invullen en versturen

Mailchimp beschikt over dezelfde functies zoals in programma Word. Tekst invoeren is dus heel gemakkelijk. De vorm van de nieuwsbrief wordt door deze tool steeds vastgelegd. Je moet je dus geen zorgen maken dat de nieuwsbrief er anders uit gaat zien bij de ontvanger. 

Nood aan een koppeling tussen jouw website en mailchimp?

Contacteer ons via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in. Onze mailing specialisten helpen jou graag verder!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01