Internet marketing

Online communicatie is onmisbaar voor uw communicatiestrategie

Online communicatie is onmisbaar voor uw communicatiestrategie

Online communicatie is in!

Gezien het internet niet meer weg te denken is, vormt online communicatie tegenwoordig een belangrijke hoeksteen binnen de communicatiestrategie van een bedrijf of onderneming. Uw klanten en relaties kennen de toegevoegde waarde van bedrijfsinformatie op het internet

Er zijn bedrijven die reeds het internet omarmen, maar veel meer dan een statische website, iets sporadisch posten op sociale media en af en toe een mailing, gebeurt niet. Het ontbreekt aan een goed geïntegreerd communicatieplan en duidelijke doelstellingen.

Een goed uitgekiende online communicatiestrategie

Het belang

Online marketing is voor een bedrijf veel meer dan het posten van informatie op de website of op sociale media als Facebook en LinkedIn. Het is natuurlijk leuk, maar de tijd die u aan deze online communicatie-activiteiten spendeert moet uiteraard ook rendabel zijn. In dit geval is het noodzakelijk om een online marketingstrategie uiteen te zetten. Een goede online marketing strategie is de beste manier om een consistente boodschap voor een lange tijd over te brengen en te onderhouden. Zonder deze strategie blijft u freewheelen op het internet!

Dankzij een goede online communicatiestrategie kan u doelen stellen. Zo kan u uw communicatie-activiteiten achteraf evalueren en waar nodig bijsturen.

De voordelen

Voordelen van een goede online communciatie

Dankzij een online communicatiestrategie kan u een rode draad creëren doorheen uw online communicatie zodat u een eenduidige boodschap naar uw doelgroep kunt overbrengen via verschillende kanalen. Door uw boodschap via meerdere kanalen te verspreiden, kan u deze versterken!

Heel wat mensen zoeken eerst online informatie op over producten en/of diensten. Niet online aanwezig zijn, zou een grote misser zijn! Zorg dus voor een grote online zichtbaarheid.

Manieren van online communiceren

Er bestaan verschillende manieren om online te communiceren met uw doelgroep:

  • eigen bedrijfssite
  • sociale mediakanalen
  • online video
  • e-mailing
  • online adverteren via bv. Google AdWords
  • ...

Nood aan een rotsvaste online marketing strategie?

Contacteer communicatiespecialist #company# via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01