Internet marketing

Een creatieve bedrijfsvideo scoort

Een creatieve bedrijfsvideo scoort

Tell a story

Bedrijfsfilms met storytelling vanaf het productieproces tot de eindafwerking doen het zeer goed. Ga bij de productie van de bedrijfsvideo achter de schermen kijken. Laat zien over welke know-how uw bedrijf beschikt en toon technische snufjes die hen nieuwsgierig maken.

Kies voor een ongewone manier

Denk eens na hoe u uw product of dienst op een ongewone manier kunt voorstellen. Schrijf een aantal manieren op en verwerk er enkele in uw video.

Gebruik de CEO in uw video

De video van DollarShaveClub.com heeft heel wat views. Hoe maakt u er ook zo één? Hiervoor heeft u een CEO met veel humor, persoonlijkheid en moed nodig. In het geval uw CEO of een kleurrijk figuur uit het management dergelijke eigenschappen heeft, moet u deze persoon absoluut aan het woord laten.

Kies voor een geanimeerde bedrijfsfilm

Animatievideo's of motion graphics worden vaak gebruikt om producten of evenementen voor te stellen. Maar, gebruik ze ook eens om uw bedrijf ermee te presenteren. Op deze manier heeft u geen opnamekosten. Nadeel van deze methode? Deze is minder geschikt om een locatie of personen in beeld te brengen. Maar hé, indien u geen welbespraakte CEO of kleurrijk persoon heeft, is dit formaat perfect voor u.

Breng de sfeer op een andere manier in beeld

Een goede bedrijfsfilm brengt de sfeer van op de werkvloer in beeld. Natuurlijk doet u dit niet door een werknemer te filmen die stijfjes zegt hoe leuk het hier wel is. Het liefst van al zou u werknemers filmen die rekkers naar elkaar afvuren, papieren vliegtuigjes gooien en scheetkussens op de andere hun stoel leggen.

Ergens moeten we dus een evenwicht gaan vinden. Zo trouwden twee werknemers van hetzelfde bedrijf met elkaar en nodigden ze alle collega's uit. Dit werd gefilmd en aan de bedrijfsvideo toegevoegd. De video werd een schot in de roos!

Gebruik de bloopers

Verwijder de bloopers niet. Plaats ze op het einde van uw video en geef uw bedrijf én video hiermee een persoonlijk karakter met een leuke twist.

Een bedrijfsvideo laten maken?

Aarzel niet om ons te contacteren via 056 32 32 01 of om ons contactformulier in te vullen.
Dankzij een professionele bedrijfsvideo bent u uw concurrent misschien wel een stapje voor!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01