Internet marketing

Linkbuilding: external linking: page rank van uw website verhogen

Linkbuilding: external linking: page rank van uw website verhogen

 De page rank van uw website verhogen, een aantal tips en trucs

  • Een goede truc bestaat er in om in Google volgende zoekopdracht in te geven: Site toevoegen: webdesign Met deze zoekopdracht gaat u een resultatenlijst bekomen van alle websites die het toelaten een site toe te voegen aan de categorie webdesign. U kan dit ook in het Engels doen met volgende zoekopdracht: Add site: webdesign
  • Ga naar de website van concurrenten om te kijken welke retourlinks zij naar bepaalde webdirectories leggen. Bij het toevoegen van een website aan een webdirctory wordt meestal een retourlink gevraagd.
  • Om uw site toe te voegen aan een webdirectory is het aangewezen om eerst zelf een link te leggen van uw website naar de webdirectory. Daarna kan u het inschrijfformulier van de webdirectory invullen met vermelding van de webpagina waarop u zelf al een retourlink geplaatst heeft. U kan ook een email verzenden naar de webmaster van de webdirectory met de melding dat u reeds een link gelegd heeft naar zijn webdirectory of portaalwebsite en hem dan de vraag stellen om een link naar uw website te leggen. Zorg er dan wel voor dat uw email wat gepersonaliseerd is, zeg hem waarom u graag een link naar uw website zou wensen.
  • Zoek websites die een beperkt aantal links bevatten en geen duizenden. Stel dat er op een website 100 links naar andere websites staan, dan zal de waarde 1/100 voor Google betekenen. Staan er maar 10 links op, dan ligt de waarde per link hoger, met name 1/10.

External linkbuilding, het verzamelen van externe links om uw page rank te verhogen, is tijdrovend en moeilijk. Het is wel één van de meest winstgevende onderdelen van zoekmachine optimalisatie.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01