Sociale media

Facebook actie van Bloemen Wimco

Peter Vercaempst van Bloemen Wimco vroeg #company# om een leuke en fleurige visual op te maken voor hun Facebook actie.

Bekijk deze social media

Www.bloemenwimco.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

HET BELANG VAN FACEBOOK VOOR UW BEDRIJF

Tegenwoordig zijn sociale media niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De jongere generaties zijn er mee opgegroeid waardoor ze fervente sociale mediagebruikers zijn geworden. Deze trend is heel wat bedrijven niet ontgaan! Zij hebben ingezien dat een sterke aanwezigheid op sociale media positieve invloeden heeft op hun bedrijfsimago.

Door op regelmatige basis nuttige informatie te posten kan men klanten en prospecten eenvoudig op de hoogte brengen van het reilen en zeilen binnen het bedrijf.

Bloemen Wimco getuigt over de samenwerking

'Heel vlotte samenwerking, e-mailverkeer en een duidelijke communicatie!

Facebook wedstrijden

Met sociale media willen bedrijven meer 'likes' of 'volgers' genereren. Wedstrijden via deze platformen zijn hiervoor een ideale manier. Hierbij dienen bedrijven in rekening te nemen dat het verhaal niet eindigt met alleen maar likes te genereren.  Bedrijven moeten blijven communiceren en interageren met hun fans! Biedt uw volgers waardevolle content, reageer op hun vragen,... Pas dan kan men klantenrelaties opbouwen en vervolgens werken aan de klantbinding en -loyaliteit.

#company# helpt u met uw sociale media activiteit

Wilt u zelf begeleid worden op het voor u misschien nog wel onbekende pad van de sociale media? Social media expert #company# helpt u graag om uw sociale media aanwezigheid te verhogen! Neem dan vrijblijvend contact op via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier.

Bekijk deze social media

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.bloemenwimco.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01