Website

Bloemen Wimco uit Passendale

Bloemen Wimco uit Passendale wou een gloednieuwe website die onmiddellijk de sfeer van hun bloemenwinkel uitstraalt. Hiervoor klopten ze aan bij webdesignbureau #company# uit Kortrijk.

Bekijk deze website

Www.bloemenwimco.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

RESPONSIVE WEBDESIGN

De website van Bloemen Wimco is responsive opgebouwd zodat men deze website eenvoudig kan raadplegen via tablet en smartphone. Dankzij dit responsive design wordt de website automatisch aangepast aan het beeldformaat van het toestel. Hierdoor wordt het gebruiksgemak sterk verhoogt. Gedaan met eindeloos inzoomen en scrollen!

GRAFISCHE LAY-OUT

Voor de grafische lay-out van de website werd gebruik gemaakt van frisse kleuren. De rode kleur die verwerkt zit in de klaproos in het logo dient als rode toets op de website. De groene kleur verwijst naar de natuur.

wimco-logo-detail

Bloemen Wimco getuigt over de samenwerking

'Heel vlotte samenwerking, e-mailverkeer en een duidelijke communicatie!

Up-to-date dankzij de CMS

Het Content Management Systeem zorgt ervoor dat men eenvoudig zaken kan aanpassen aan de website. Deze zijn bovendien onmiddellijk zichtbaar voor de bezoeker. Door dit gebruiksvriendelijk systeem kan men in een mum van tijd heel wat foto's toevoegen aan de website. Iets wat voor Bloemen Wimco zeer handig is aangezien de bezoekers in één oogopslag online ontdekken welke bloemstukken ze te bieden hebben.  Dankzij de gebruiksvriendelijke e-mailingmodule van de CMS is nieuwsbrieven versturen kinderspel: in één muisklik wordt deze brief naar duizenden e-mailadressen verstuurd.

Een sfeervolle website voor uw bedrijf?

Wilt u ook een sfeervolle én professionele website? Contacteer ons dan vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in. We zorgen er voor dat u een sterke online positie verkrijgt!

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.bloemenwimco.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01