Online adverteren op Facebook, Instagram of Google via Adwords

Advertenties plaatsen in tijdschriften en kranten gebeurt steeds minder en minder.  Online adverteren op sociale media zoals Facebook & Instagram zorgen er voor dat je gezien wordt.  Advertenties plaatsen in zoekmachines zoals Google via Google Adwords en Bing is meer en meer de standaard geworden.


Online adverteren op Facebook

Online adverteren op Facebook

Via het advertiebeheer van Facebook kan je online advertenties plaatsen op het sociale medium Facebook.

Wist je dat je zelf het advertentiebudget kan bepalen en van dag op dag jouw Facebook advertentiecampagnes kan stopzetten wanneer je wilt?

Meer klanten bereiken via FacebookOnline adverteren op Instagram

Online adverteren op Instagram

Via het advertiebeheer van Facebook kan je online advertenties plaatsen op het sociale medium Instagram of je kan rechtstreeks vanuit jouw Instagram account berichten promoten.

Wist je dat je zelf het advertentiebudget kan bepalen en van dag op dag jouw Instagram advertentiecampagnes kan stopzetten wanneer je wilt?

Meer klanten bereiken via Instagram

 Online adverteren op Google

Online adverteren op Google

Via Google Adwords, het online advertentieprogramma van Google, kan je online advertenties plaatsen de zoekmachine Google.

Wist je dat je zelf het advertentiebudget kan bepalen en van dag op dag jouw Google Adwords advertentiecampagnes kan stopzetten wanneer je wilt?

Hoger gevonden worden in Google

Wat doen onze online marketing experts concreet voor u?

Het opzetten van een Facebook campagne houdt in dat we een advertentieaccount aanmaken voor jou, op jouw naam dus.

Online advertenties om nieuwe potentiële klanten aan te trekken

We maken een advertentie op die gericht is naar nieuwe potentiële klanten.
Om de juiste potentiële klanten te bereiken maken we een of meerdere doelgroepen aan op basis van de parameters die Facebook ter beschikking stelt zoals bijvoorbeeld: taal, leeftijd, locatie, interesses,…

Remarketing: online advertenties tonen aan mensen die jouw website reeds bezocht hebben

In jouw website verwerken we de Facebook pixel zodat we ook een advertentie kunnen opmaken die gericht is naar mensen die jouw website reeds bezocht hebben.  Dit is dan de zogenoemde remarketing campagne.

Campagne stopzetten wanneer je wilt en Klikbudget per dag instellen

De advertentieaccount linken we aan jouw Facebook pagina en we laten het klikbudget die verbruikt wordt rechtstreeks tussen Facebook en jou verlopen.  
Het dagelijkse klikbudget kan je zelf bepalen, maar we raden aan om te starten met 10 euro per dag.  Je kan dit op elk moment aanpassen, dus zowel verhogen als verminderen.  Of je kan dag op dag beslissen om de campagne ofwel tijdelijke of definitief stop te zetten.
Je bepaalt dus zelf hoeveel budget je er wilt tegen aan gooien en voor hoelang.  Handig dat je dus vooraf perfect weet hoeveel je zal uitgeven.
De betaling die je rechtstreeks naar Facebook doet verloopt het best via jouw creditkaart zoals Visa of Mastercard.

Kostprijs voor het opzetten van een online advertentiecampagne

Het opmaken van de Facebook campagne kost éénmalig 300 euro.

Gratis verkennend gesprek aanvragen met Tom