Logo ontwerp

Logo ontwerp voor Bloemen Wimco

Bloemen Wimco wilde een aantrekkelijk logo die onmiddellijk de sfeer van hun winkel én de geschiedenis uit hun streek uitstraalt. Hiervoor klopten ze aan bij Webdesignbureau #company#. Naast het logo stonden zij eveneens in voor het ontwerp van hun website.

Bekijk dit logo ontwerp

Www.bloemenwimco.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

LOGO ALS BASIS VAN UW ONDERNEMING

Een goed logo is de basis achter uw onderneming aangezien alles hierop gebaseerd is. Bovendien dient uw logo als een herkenningspunt bij consumenten. Het spreekt voor zich dat hier goed over nagedacht moet worden. Dit deden we bijgevolg ook samen met Bloemen Wimco.

EEN KRACHTIG LOGO MET EEN DIEPE BETEKENIS

Het logo geeft duidelijk weer waarvoor ze staan. Kwaliteit leveren met een knipoog naar de herdenkingen aan de Eerste Wereldoorlog. Daarom was het voor hen belangrijk om het meest neutrale en internationale verspreide symbool omtrent deze Wereldoorlog eveneens in hun logo te verwerken, nl. de klaproos.

wimco-logo-detail

Bloemen Wimco getuigt over de samenwerking

'Heel vlotte samenwerking, e-mailverkeer en een duidelijke communicatie!

Bloemen Wimco is eveneens gelegen in de streek waar er veel soldaten sneuvelden tijdens de verschillende slagen om Ieper. In die periode bloeiden de klaprozen massaal op de door granaten omgewoelde akkers. Sindsdien groeide de klaproos (Engelse term: poppy) uit tot het internationale symbool voor gesneuvelden.

Een betekenisvol logo voor uw bedrijf?

De smaak te pakken om voor uw bedrijf een betekenisvol logo te laten ontwerpen? Neem dan contact op met #company# via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in. We kijken er alvast naar uit om de basis achter uw onderneming vorm te geven!

Bekijk dit logo ontwerp

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.bloemenwimco.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01