Website

Websites kortrijk: Publi4U webbureau uit Marke bouwt uw mobiele site

Websites kortrijk: Publi4U webbureau uit Marke bouwt uw mobiele site

Uw website is veelal het eerste dat potentiële klanten te zien krijgen.  Tijdens hun online zoektocht bestaat de kans dat men reeds op een concurrerende website terecht is gekomen.  Zorg er dus voor dat uw site goed voor de dag komt.

De concurrentie een stapje voor zijn

Hoe kan je er voor zorgen dat je de concurrentie een stapje voor bent?  Heel éénvoudig, door te zorgen dat uw website over gebruiksvriendelijke navigatieknoppen beschikt is een eerste stap. 

Een tweede belangrijk element die het verschil kan maken is het feit dat u mobiele surfers met open armen ontvangt.

Mobiele website wint aan belang

Heel wat studies zijn het er over eens dat steeds meer surfers hun smartphone of tablet gebruiken.  Ben je onderweg en je wenst iets op te zoeken, dan grijp je toch gewoon naar jouw smartphone en begin je te Googlen.

Webbureau Publi4u uit Marke bij Kortrijk bouwt uw mobiele website.  Zo bent u concurrenten te slim af en laat u een goede indruk na bij mobiele surfers.

Nieuwe website aan eerlijke prijs

Wat mag een mobiele website met Content Management Syteem kosten?  De tarieven van onze pakket websites zijn super voordelig.  Maak kennis met onze verschillende prijs pakketten.   In ons Pro pakket heeft u reeds voor 990 euro een professionele, responsive mobiele website die u zelf kan beheren.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01