Website tarieven

Voorbeeld websites bekijkenpro

€ 1250

€ 990

Éénmalig

+ €199/jaar hosting (500mb) en .be domeinnaam

ideaal om uw site zelf te beheren

Domeinnaam
 

Beeld u even in dat we iedere persoon op deze wereld zouden moeten identificeren aan de hand van zijn identiteitskaartnummer in plaats van zijn naam. Onmogelijk? Inderdaad! We zouden vaak problemen hebben om deze nummers te onthouden en zo bepaalde mensen aan te spreken of terug op te sporen. Een goede domeinnaam maakt het bijgevolg mogelijk om op een sneller en efficiënte manier gebruik te maken van het internet.
Een goede domeinnaam heeft een positieve invloed op uw SEO strategie. Publi4U adviseert u hier graag bij!

Persoonlijke e-mailadres
 

Een persoonlijk e-mailadres dat gelinkt is aan uw website komt veel professioneler over dan een gmail, hotmail, skynet of telenet e-mailadres.  Wij voorzien dus bijvoorbeeld tom@publi4u.be dus voornaam @ domeinnaam, wat het contact met uw potentiële klanten persoonlijker maakt.

Hosting
 

Webhosting ook wel hosting genoemd is de ruimte die u als particulier of bedrijf nodig heeft om uw website online te plaatsen. Deze ruimte wordt voorzien op een webserver waar op u de bestanden van uw website kan plaatsen. Meestal gebeurt het huren van dergelijke ruimte bij een hostingbedrijf, ook wel een webhost of hosting provider genoemd.

Responsive webdesign
 

Uw website wordt uitgerust met een responsive webdesign.  Dit wil zeggen dat de lay-out, het design, zich aanpast naargelang het apparaat waarmee de site bekeken wordt.  De website kan optimaal bekeken worden op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets, wat voor een hogere positie in Google zorgt!

Onbeperkt aantal pagina’s
 

U kan onbeperkt pagina's bijmaken dankzij ons gebruiksvriendelijk CMS systeem.  U bepaalt dus zelf, op gelijk welk moment, uit hoeveel webpagina's uw website bestaat.  Via een handige teksteneditor kan u teksten toevoegen en aanpassen, foto's toevoegen, pdf documenten toevoegen,...  U bewerkt dus de inhoud van uw site in een ms-word achtige omgeving, zoals u gewoon bent.

Beheersysteem CMS
 

U hoeft enkel te beschikken over een computer met een internetverbinding. Er wordt geen extra software op uw computer geïnstalleerd. De content management systeem software (CMS) staat op onze server. U kunt uw website aanpassen van op elke locatie ter wereld, en dit op elk tijdstip van de dag.

Foto module
 

Via onze handige foto module kan u in geen tijd tientallen foto's aan uw website toevoegen.  Het systeem van de website zorgt er voor dat er automatisch kleine foto's (thumbsnails) en grote foto's aangemaakt worden.  Bovendien worden er automatisch verschillende versies van de foto aangemaakt zodat deze vlot laden op mobiele toestellen zoals smartphones en tablets.  U kan zelf de indeling en volgorde bepalen.  U maakt zelf een onbeperkt aantal fotoalbums aan.

Google maps
 

Wij voorzien op de contactpagina een Google Maps kaartje.  Op die manier zien bezoekers onmiddellijk waar uw zaak gelegen is.  Bezoekers kunnen uiteraard ook alle functionaliteiten van Google Maps gebruiken zoals het opvragen van een routebeschrijving,...

 

De website wordt uitgerust met een contactformulier.  De ingevulde gegevens ontvangt u automatisch per e-mail.  Bovendien wordt er automatisch een bedankingse-mail verzonden naar de invullen.  Naast het contactformulier wordt ook uw e-mailadres vermeld met doorklik mogelijkheid.  Zo kunnen bezoekers die liever gewoon een mailtje sturen, dan een formulier in te vullen dit ook doen.  Door uw bezoekers die keuze te geven vergroot de kans op een conversie.

Sociale media
 

Sociale media is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij.  Vandaar dat we van op uw website links voorzien naar uw sociale media pagina's zoals Facebook, Google+, Twitter, Instagram, Pintrest, Linkedin,...  Verder zorgen wij er ook voor dat bezoekers zaken gemakkelijk van op uw website kunnen delen op hun eigen sociale media pagina's.

Support
 

Wij bieden steeds een uitstekende service na verkoop.  Naast de opleiding die we voorzien, staan wij u graag bij indien u later nog vragen of opmerkingen heeft.  Wij begeleiden u graag verder!

CMS Opleiding inbegrepen
 

Wij vinden het belangrijk dat u zelf uw website kan beheren en aanpassen.  Hiervoor hebben wij een uiterst gebruiksvriendelijk CMS systeem ontwikkeld.  Er is in de opgegeven prijs een opleiding van +- 1 uur inbegrepen.  Het is écht heel gemakkelijk om de teksten, foto's, pagina's,... van uw site te beheren.  Wij helpen u graag verder!


Ja, ik wil een betaalbare website / webshop!

Bekijk demo website

Voorbeelden pro websites bekijken

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!