Website

Website op maat bouwen

Website op maat bouwen

Website succesvol en rendabel maken

Wij helpen u graag verder met het uitbouwen van een succesvolle en rendabele website. Een website bouwen begint met een goede keuze van een domeinnaam. Ga hier niet over een nacht ijs en houdt er rekening mee dat ook zoekmachines belang hechten aan uw domeinnaam. Zorg er voor dat uw domeinnaam steeds de activiteit van uw site bevat, op die manier is het onmiddellijk duidelijk welke informatie er kan terug te vinden zijn.

Naast een domeinnaam, ook wel website adres genoemd, heeft u ook webhosting nodig. Webhosting is de ruimte die uw website inneemt op de server. De kostprijs van webhosting is afhankelijk van onder andere de schijfruimte die uw website inneemt op de server. U kan het vergelijken met het aankopen van een externe harde schijf of een memorystick, hoe groter de capaciteit, hoe duurder ze in aankoop zullen zijn. Voor een basiswebsite heeft u reeds genoeg aan twintig megabyte webruimte, webhosting.

Website op maat

Met het bouwen van een website op maat bedoelen we dat we uw behoeften eerst en vooral analyseren. Uiteraard bestaan heel wat website steeds uit dezelfde componenten zoals bijvoorbeeld een contactformulier, een reeks foto's en teksten. Daarvoor hebben wij reeds enkele standaard componente voorzien in onze CMS. Doordat wij zelf ons CMS systeem hebben ontwikkeld kunnen we er heel flexibel en efficiënt aanpassingen in aanbrengen en bijkomende componenten programmeren.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01