Website

Zaak of bedrijf opstarten: domeinnaam registratie

Zaak of bedrijf opstarten: domeinnaam registratie

Starten met een bedrijf of zaak

Het is een feit dat bij het opstarten van een zaak of bedrijf de domeinnaam registratie vaak vergeten wordt. Een kleine vergetelheid die voor veel problemen kan zorgen tijdens de groei van uw bedrijf. Het is namelijk zo dat meer en meer mensen informatie zoeken op internet voordat ze beslissen een product of dienst aan te kopen. Bedrijven gebruiken het internet steeds meer als ze op zoek gaan naar leveranciers of als ze een leverancier willen screenen. Het zou dus jammer zijn dat de domeinnaam van uw zaak ingenomen wordt door bijvoorbeeld een concurrent en gelinkt wordt aan zijn eigen website. Als u dus een zaak opstart is het belangrijk om na te gaan of de domeinnaam nog vrij is, EN DEZE ZO SNEL mogelijk te REGISTREREN.

Kostprijs vane een domeinnaam registratie

Voor de kostprijs van een domeinnaam registratie moet u het zeker niet laten. Voor 29 euro exclusief btw is de registratie van uw domein voor de periode van 1 jaar een feit. Misschien is het wel niet voldoende om enkel de naam van uw bedrijf te registreren. Als er bijvoorbeeld verschillende schrijfwijzen mogelijk zijn kan het nuttig zijn om deze alternatieve domeinnamen eveneens te registreren. Dit kan handig zijn als u niet enkel via geschreven advertenties publiciteit wenst te maken maar ook via radio.

Een voorbeeld: U kan Publi4U op verschillende wijzen uitspreken en schrijven: publi4u, publiforu, publiforyou, publi4you. In een radiopubliciteit is het gemakkelijk om publi for you volledig uit te spreken, bij geschreven advertenties ziet Publi4U er veel gemakkelijker en korter uit.

Om na te gaan of uw domeinnaam nog vrij is, neem even contact op met website specialist Publi4U per telefoon via 056 32 32 01.

Alvast veel succes met de verdere opstart van uw zaak of bedrijf.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01