Website

Website ontwikkelaar bouwt uw professionele website

Website ontwikkelaar bouwt uw professionele website

Onze website in Google

Toch iets om even bij stil te staan... Als u inderdaad via Google of een andere zoekmachine opzoek bent gegaan naar een website ontwikkelaar en daarna op deze pagina bent terecht gekomen is onze job succesvol gelukt. Met onze eigen bedrijfswebsite zijn we er in geslaagd om u als potentiële klant op onze site te krijgen. Hopelijk kunnen we u na het lezen van dit weetje ook aanzetten tot het invullen van een offerte aanvraag voor het bouwen van uw website.

Website ontwikkelaar presenteert CMS

Website ontwikkelaar Publi4U beschikt over een eigen ontwikkelde CMS. Een CMS staat voor content management system, een beheersmodule om zelf uw website te beheren op een gebruiksvriendelijke manier. Via een CMS kan u gemakkelijk zelf de producten in uw productencatalogus toevoegen of aanpassen, teksten op uw site plaatsen, foto's onderbrengen in uw fotoboek of fotogallerij, contactaanvragen opvolgen, extra webpagina's bijmaken,... U kan in volledige vrijheid zelf beslissen wat u op uw site plaats. Dankzij het feit dat onze CMS binnenshuis ontwikkeld werd beschikken wij over de mogelijkheid om bepaalde modules op maat uit te werken. Zo krijg u een gepersonaliseerde website. U bepaald hoe de structuur van uw website er uitziet.

Professioneel webdesign door website ontwikkelaar

Het design van uw website geeft altijd een eerste indruk aan een bezoeker. Zoals u wellicht weet krijgt u geen tweede kans om een eerste goede indruk te maken. Vandaar dat het webdesign van uw site bepalend kan zijn. Zorg er voor dat het ontwerp van uw site niet ingewikkeld in elkaar steekt. Een bezoeker dient zich goed te voelen op uw website. Dit kan je bereiken door een duidelijke navigatie te verwerken in de layout van uw site. Zorg er eveneens voor dat het onmiddellijk duidelijk is waarover uw website handelt. Dit kan gestimuleerd worden door met bepaalde kleuren te werken. Stel dat u zwembaden verkoopt, dan is het logisch dat uw site in blauwtinten is opgebouwd, eventueel in combinatie met de kleur van goudgele stranden.

Website ontwikkelaar zet uw site bovenaan in Google

Heeft het zin om een website te bouwen waar geen bezoekers naar komen kijken? Welke inspanningen bent u bereid te doen om er voor te zorgen dat de juiste bezoekers uw website vinden? Promotie voeren voor uw website kan op verschillende manier:

  • radio reclame voeren
  • flyers of affiches laten drukken
  • een folder verspreiden
  • uw website opnemen in uw briefhoofd
  • Uw website adres vermelden bij de handtekening van uw e-mails
  • via banners op andere websites
  • advertenties in tijdschriften, kranten, vakbladen,...
  • ...

en dit om er maar een aantal te noemen. Maar bent u niks vergeten? Inderdaad, de surfers zelf die het internet afschuimen naar informatie. Ga even uw eigen surfgedrag na... U bent trouwens hoogstwaarschijnlijk zelf op deze webpagina terecht gekomen omdat u via Google of een andere zoekmachine opzoek bent gegaan naar een website ontwikkelaar... In de marketingstrategie van heel wat ondernemingen wordt zoekmachine optimalisatie al te vaak over het hoofd gezien. Terwijl de Return on Investment (ROI) van SEO heel wat hoger ligt dan deze van andere promotiemiddelen. Bovenaan in Google staan met de juiste trefwoorden zorgt niet enkel voor meer bezoekers op uw site, maar eveneens dat de juiste bezoeker op uw website terecht komt. Als website ontwikkelaar is het onze job er voor te zorgen dat uw site hoog rendement kent, met een minimaal aan kosten. Zoekmachine optimalisatie is hiervoor het middel bij uitstek. Wenst u meer te weten over het bouwen van een professionele website, aarzel dan niet om website ontwikkelaar Publi4U uit West-Vlaanderen vrijblijvend te contacteren per telefoon via 056 32 32 01.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01