Website

Grafische vormgeving website: prachtige lay-out laat bezoekers terugkeren

Grafische vormgeving website: prachtige lay-out laat bezoekers terugkeren

Vormgeving geeft uitstraling en schept vertrouwen

Door de vormgeving van uw website te optimaliseren zal u gemakkelijker het vertrouwen van uw bezoekers winnen.  Bij vormgeving denken we niet enkel aan de lay-out maar ook aan de structuur.  Een overzichtelijke en transparante navigatiebalk zal uw bezoeker beleiden en verleiden.

Ervoor zorgen dat de informatie terug te vinden is op de plaats die men verwacht is niet altijd een gemakkelijk opgave.  Het gebruik van grafische elementen zoals lettertypes, lettergroottes, kleuren, visuals,... bieden hierin de nodige ondersteuning.  Zorg er voor dat uw bezoeker zich thuis voelt!

Grafische vormgeving schuift belangrijke zaken meer naar voren

Door gebruik te maken van grafisch sterke elementen maakt u duidelijk wat er belangrijk is.  Op het internet lezen mensen teksten heel vaak diagonaal en niet woord per woord.  Belangrijke woorden in het vet plaatsen kan hierbij helpen.

Natuurlijk omvat de grafische vormgeving van uw website veel meer dan de visualisatie van tekst.  Beelden zeggen veel meer dan woorden en worden ook langer onthouden.  De grafische opmaak dient in lijn te liggen met uw huisstijl.  Gebruik de kleuren uit uw logo en laat de grafische vormgeving in al uw online en offline communicatie terugkeren.

Geef vorm aan uw calls to action!

Voorzie de calls to action op uw site van de nodige vormgeving zodat ze goed opvallen.  Een mooi voorbeeld kan u onderstaan deze pagina vinden! (Hint, als de telefoon rinkelt nemen wij op).

Wenst u de grafische vormgeving van uw website aantrekkelijker te maken, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren per telefoon via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01