Website

Fork CMS: open source software om uw website te beheren

Fork CMS: open source software om uw website te beheren

Voordelen van een Fork CMS

Doordat een Fork CMS open source software is worden wereldwijd componenten of plugins door developers ontwikkeld.  Deze componenten worden vrij aangeboden op het internet en zijn in uw eigen Fork CMS implementeerbaar.

Nadelen van een Fork CMS

Een Fork CMS opzetten doe je niet in enkele tellen.  Je dient over de nodige technische kennis te beschikken om een Fork CMS op te zetten.  U bent dus telkens afhankelijk van een andere partij want deze kennis kan je niet op enkele avonden studeren in gelepeld krijgen.

Bovendien dient u hoogstwaarschijnlijk een onderhoudscontract af te sluiten met een Fork developer of programmeur om de beveiligingsupdates en dergelijk te laten installeren.

Een website laten bouwen met een CMS op maat

Publi4U kiest er voor om te werken met een zelfgeschreven CMS.  Hierdoor beschikken wij over alle know-how van ons eigen Content Management systeem en kan maatwerk heel eenvoudig gemaakt worden.  Stel dat u bijvoorbeeld een koppeling wenst te laten maken tussen uw bestaande software waarmee u producten beheert en uw website.

Meer informatie over het opzetten van een website met CMS, bel vandaag nog 056 32 32 01 of vul het contactformulier in zodat wij u kunnen contacteren.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01