Website

Een rendabele website: hoe krijg je dit?

Een rendabele website: hoe krijg je dit?

Wanneer is een website rendabel?

Websites worden vanwege heel wat uiteenlopende redenen ontwikkeld. Zo kan het als een online visitekaartje dienen, maar ook als een webshop, als een informatieve site, ... Een eigen website betekent echter niet automatisch dat deze succes heeft en dus rendabel is. Ontdek hieronder een aantal factoren die uw website tot een rendabele investering maakt!

Bezoekers

Het ultieme doel van zo'n website is om de bezoekers om te toveren tot klanten of om de huidige klanten de nodige informatie te bieden. Een website zonder bezoekers zal dit doel dus zeker niet bereiken.

Duidelijke en overzichtelijke navigatiestructuur

Een website met een duidelijke navigatiestructuur zorgt er voor dat de bezoekers het aangenaam vinden om de site te doorbladeren. Bezoekers die graag op uw site vertoeven kunnen gemakkelijker tot klant gemaakt worden. 

De bezoeker moet bovendien onmidellijk doorhebben waarover de site gaat!

Schrijf goede content

De laatste jaren is content marketing van essentieel belang geworden! Hierbij is het belangrijk dat u voornamelijk zelf teksten schrijft. Deze teksten moeten voldoende waarde hebben voor de bezoeker, anders zal hij de tekst niet lezen en mist het zijn effect.

Maak hier zeker geen inbreuk op copyright!

Scoor hoog in zoekmachines zoals Google

Een hoge positie in de zoekresultaten van Google zorgt er voor dat uw website onmiddellijk in het oog springt waardoor meer surfers zullen doorklikken op uw site. Hoog scoren in Google kan u door met uw website aan zoekmachineoptimalisatie te doen.

Een andere manier om hoog te scoren is om aan linkbuilding te doen. Hoe meer men van externe websites naar uw website linkt, hoe populairder Google uw site acht. Hou er wel rekening mee dat niet alleen de kwantiteit van de links telt, maar zeker ook de kwaliteit!

Linkbuilding

Advies of meer infor nodig omtrent rendabele website?

Contacteer webdesignbureau #company# via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in! 


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01