Website

Website bouwer: web design op maat

Website bouwer: web design op maat

Stel uw website in vraag

Heeft u een bepaald verwachtingspatroon voor uw website? Wat is het rendement van uw huidige website? Wat zijn de positieve kanten van uw huidige website bouwer? Welke zaken zouden volgens u beter kunnen uitgevoerd worden? Wat verwachten uw klanten van uw nieuwe website? Doet u aan e-marketing? Brengt uw website contactaanvragen of rechtstreekse verkoop met zich mee? En we kunnen nog wel even doorgaan met een aantal basisvragen die u zich dient te stellen voordat u begint met het bouwen van uw nieuwe website.

Website bouwer geeft advies

Als website bouwer is het onze verantwoordelijkheid dat uw website rendeert. Om dit te bekomen raden wij u aan om te werken met een database gestuurde website. Database gestuurde websites worden veelal aan een CMS gekoppeld. Een CMS is een Content Management Systeem dat er voor zorgt dat uw website aangepast kan worden op een gebruiksvriendelijke manier. Als klant krijgt u een login en paswoord waarmee u kan inloggen in de beheersmodule van uw site. Om teksten, foto's of extra webpagina's aan te maken dienen wij als website bouwer niet meer tussen te komen. Op die manier bespaart u niet enkel tijd, maar ook kosten. Omdat wij als website bouwer niet hoeven tussen te komen worden aanpassingen qua inhoud aan uw site niet gefactureerd. U koopt de tools, CMS software om uw website te kunnen aanpassen. Op die manier heeft u ook de mogelijkheid om zelf aan zoekmachine optimalisatie te doen. Zoekmachine optimalisatie is de techniek om uw website hoger in zoekmachines te krijgen.

web design op maat

Het bouwen van een website begint uiteraard met het aanmaken van de layout, het design van de site. Het web design dient in uw huisstijl te passen. Heeft u nog geen huisstijl ter beschikking, dan kan uw website dienen als basis om een verdere huisstijl te ontwikkelingen. Heeft u reeds een folder, visitekaartjes, factuur layout,... dan kan deze gebruikt worden als basis voor de bouw van uw site.

CMS op maat

We haalden het daarnet al even aan, een CMS geeft een beter rendement van uw site. Het CMS waarmee website bouwer #company# uit Kortrijk werkt bevat een aantal standaard modules. Zaken die op de meeste websites voorkomen zoals: pagina's beheren, contactformulier, gastenboek, productencatalogus, online webshop met online betaalmogelijkheden, webshop zonder online betaalmogelijkheden, referenties, faq's, emailing,... zitten vervat in onze CMS. Uiteraard is het mogelijk om modules op maat te ontwikkelen. Dit kan eventueel interessant zijn om de CMS van uw site te koppelen aan de CRM waarmee u nu werkt. Met CRM bedoelen we bijvoorbeeld uw huidig klantenbestand, voorraadbeheer,...

Hoger in zoekmachines

Om hoger in zoekmachine te geraken met uw site is het ,naast de technische opbouw van uw site, belangrijk om op regelmatige basis waardevolle content toe te voegen. Via het CMS van website bouwer #company# bent u in staat om zelf op een gebruiksvriendelijke manier geoptimaliseerde teksten in te brengen. U bepaalt dus zelf voor welke trefwoorden uw website scoort. Natuurlijk kan u ook beroep doen op de zoekmachine optimalisatie diensten van seo expert #company#.

Website bouwer geeft SEO advies

SEO staat voor Search Engine Optimization of wel zoekmachine optimalisatie. Een hoge positie scoren bij zoekmachines is onontbeerlijk als u echt rendement wilt halen uit uw website. Enkele tips komen dus zeker van pas:

  •  laat u niet misleiden door een hoog aantal bezoekers op uw website. Het is niet de kwantiteit maar wel de kwaliteit bezoekers die tellen. U heeft toch ook liever maar 50 unieke bezoekers per dag waarvan er 10 een contactaanvraag invullen, dan 500 bezoekers waarvan er maar 1 een contactaanvraag invult. 
  • u doet er goed aan uw huidige website eerst te laten voldoen aan de huidige website standaarden W3C. Op die manier maakt u het voor de zoekmachines gemakkelijk om uw website op te nemen in hun index. Met enkele technische ingrepen kan dit door website bouwer Publi4u uitgevoerd worden. Het web design van uw site blijft behouden, een bezoeker merkt hier niks van, een zoekmachine heeft er wel al een tijdje zitten op wachten.
  • Heeft u een vlotte pen, dan kan u via het CMS van webdesigner #company# zelf aan seo doen. Eventueel onder het goedkeurend oog van uw seo expert.
  • zorg er voor dat u voor iedere pagina de nodige tags zorgvuldig kiest: title tag, keywords, description. 
  • zorg voor een correcte 301 koppeling tussen verschillende domeinnamen indien u over meerdere domeinnamen beschikt die gelinkt zijn aan eenzelfde website.
  • maak gebruik van het keywords tool van Google om uw trefwoorden te bepalen. Het kan verrassend zijn welke woorden mensen ingeven in zoekmachines om opzoek te gaan naar een bepaalde dienst of product. 
  • zorg voor professionele bezoekersstatistieken zodat u ten allen tijde kan nagaan hoe bezoekers op uw website terecht gekomen zijn. 
  • Maak gebruik van Google Analytics om na te gaan welke woorden zoekers ingaven om op uw website te belanden. 
  • vergeet niet om in het begin aan e-marketing te doen.

Professionele website bouwer uit West-Vlaanderen

U zoekt een professionele website bouwer uit de regio West-Vlaanderen? Zoek niet verder. Website bouwer #company# is reeds actief bezig sinds 2003. Dankzij onze jarenlange ervaring in het ontwikkeling van website en het optimaliseren van site kunnen wij u het beste rendement voorschrijven. Contacteer ons vrijblijvend per telefoon via 056 32 32 01.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01