Website

Website ontwerp: het bouwen van een website

Website ontwerp: het bouwen van een website

Flash website bouwen?

Een flash website maakt indruk op een bezoeker. Enkele flash animaties in uw website verwerken is geen probleem vanuit seo zoekmachine optimalisatie oogpunt, maar een website volledig opbouwen in flash wordt afgeraden.

Indruk maken op uw bezoeker kan pas als hij uw website vindt

Om indruk te kunnen maken op uw bezoeker is het een eerste vereiste om bezoekers naar uw website te lokken. Houdt er ook rekening mee dat iemand die uw website herhaaldelijk bezoekt uw flash intro geen duizend maal wilt zien. Een website opbouwen in frames zorgt er voor dat er nauwelijks tekst te indexeren valt op de indexpagina omdat de indexpagina het frameset bevat. Niet alle zoekmachines kunnen overweg met frames. Bovendien zullen de frames los van elkaar geïndexeerd worden.

Dynamisch url’s worden best herschreven (rewrite in het Engels). Een dynamische url zoals bijvoorbeeld http://www.publi4u.be/artikelsasp?id=255&n_id=36 worden dan omgezet naar http://www.publi4u.be/artikels/artikel/255/36.

Het gebruik van een sitemap is nuttige, niet enkel om uw bezoeker de weg te wijzen doorheen uw site, maar ook om zoekmachines inzicht te geven in de structuur van uw website.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01