Website

Interactieve CMS website: gemakkelijk uw site beheren

Interactieve CMS website: gemakkelijk uw site beheren

Zelf uw site beheren via CMS

In de eerste fase ontwerpt Publi4U zelf een database gestuurde website waarop uw bedrijfscommunicatie centraal komt te staan. Deze website wordt na uw goedkeuring door ons team online geplaatst. De taak van Publi4U stopt hier echter niet, vanaf hier wordt u op weg geholpen om zelf uw website volledig te beheren. U krijgt eerst een opleiding en handleiding waarin u zult kennismaken met het content management systeem.. Door middel van dit content management system zult u daarna in staat zijn om zonder enige technische kennis uw website up-to-date te houden.

Zonder bijkomstige kosten uw site aanpassen

Via enkele eenvoudige muisklikken kunt u aanpassingen doorvoeren en onmiddellijk zichtbaar maken voor uw websitebezoekers en dit zonder bijkomstige kosten. Daarnaast kunt u ook dankzij een aantal handige tools nagaan of de wijzigingen die u heeft doorgevoerd enig effect hebben gehad op het aantal bezoekers of reacties.

Dit uiterst gebruiksvriendelijk systeem zorgt er dus voor dat u zelf voor 100% de controle behoudt over uw website zonder de aankoop van extra software. Het technisch aspect vormt met andere woorden niet langer een obstakel voor het onderhouden van uw site.

Publi4U maakt u het leven gemakkelijker

Persoonlijke begeleiding en gebruiksvriendelijke software op maat via content management systeem zijn onze absolute troeven. Ons doel is dan ook om u het leven gemakkelijker te maken. Aarzel niet en contacteer Publi4U voor een vrijblijvende afspraak per telefoon via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01