Website

Nood aan een betaalbare website?

Nood aan een betaalbare website?

Professionele én betaalbare website

Een goede en professionele website is de basis voor uw online succes. Heel wat consumenten komen vaak voor het eerst in contact met uw bedrijf via uw bedrijfswebsite. Het spreekt voor zich dat deze site aantrekkelijk en kwaliteitsvol dient te zijn. U heeft geen tweede kans om een eerste indruk te maken!

Voor elk budget creëren wij een kwaliteitsvolle site

#company# denkt met u samen over een leuk concept voor uw website. Of er nu een hele software achter uw website steekt, of u wenst een eenvoudige site waarop het nodige staat, ons webdesignbureau doet het nodige om uw wensen te vervullen!

Kwaliteitsvolle websites voor ieders budget!Hoe gaan wij te werk?

1.  In een eerste vrijblijvend gesprek bespreken we waaraan uw website dient te voldoen en welke doelen u voor ogen heeft met deze site. Dit is nodig om tot een rendabele communicatie te komen.  
     
2. Vervolgens maken we een structuurdocument op die als basis dient voor uw website. In dit document ziet u uw website op zijn 'lelijkst'. We kunnen het vergelijken met de skeletbouw van een mooie villa. Zonder deze basis bereikt u niet het gewenste resultaat. Deze fase is bijgevolg zeer belangrijk!  

3.

Eens het structuurdocument op punt staat, kunnen we doorgaan naar de volgende fase. Hier gebeurt al het creatieve, nl. het grafisch ontwerp van uw website. We versmelten uw creative ideeën en de onze samen tot een aantrekkelijk geheel.

 
4. Tijd voor het technische gedeelte! In de volgende fase wordt uw website ontwikkeld op onze testruimte. Uw website wordt zodanig getest dat de layout mooi weergegeven wordt in alle browsers en op verschillende devices zoals desktop, smartphone en tablet.  
     
5. Dankzij ons Content Management Systeem kunt u uw website volledig zelf beheren. Hiervoor krijgt u een uitgebreide CMS-opleiding zodat beheren van uw website kinderspel wordt!  

6.

Na uw goedkeuring plaatsen we de website online.
Uw online communicatie via uw bedrijfswebsite kan van start gaan!

 
7. Wij eindigen niet eens de website online staat. In een laatste fase blijven we u opvolgen. We sturen bij en zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden met plezier!  

#company#, uw partner voor uw bedrijfswebsite?

Bent u overtuigd om in zee te gaan met #company#? Aarzal dan niet en neem contact op via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in. We zijn er zeker van dat we samen met u tot een uitstekende online communicatie kunnen komen!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01