Website

Uw website up-to-date houden gaat hand in hand met een goede CMS

Uw website up-to-date houden gaat hand in hand met een goede CMS

Bedrijfswebsite: communiceren met de wereld

Als bedrijf wilt u dat uw website zo vaak mogelijk bezocht wordt. Een bedrijfswebsite is het ultieme medium om alle informatie over uw bedrijf en uw diensten of producten aan de wereld te communiceren. Het is belangrijk dat een bezoeker er alle recente informatie over uw bedrijf, uw nieuwe producten en/of diensten, maar ook alle nieuws en acties met leuke foto’s vindt. Een actuele website weerspiegelt het imago van uw bedrijf.  Het beheren van een website verschuift echter nogal eens snel naar de achtergrond in de agenda van een drukbezette marketeer.

Waarom gebruik maken van een CMS driven website?

Als ervaren website bouwers hebben we een eigen Content Management Systeem ontwikkeld die het leven van een websitebeheerder zo eenvoudig mogelijk maakt . Na een korte opleiding wijst dit CMS systeem zichzelf uit. Met uw eigen login en paswoord kan u deze online toepassing om het even waar gebruiken. Eenmaal u de teksten en foto’s over een nieuw item hebt verzameld plaatst u die heel snel online dankzij dit heel eenvoudig inhoud beheersysteem.
Zoals een goede huisvader het betaamt wilt u natuurlijk uw website zoveel mogelijk bovenaan krijgen in alle zoekmachines. Ook daarbij kan een goed CMS systeem u het leven makkelijker maken. Op een heel gestructureerde manier zorgt u ervoor dat alle keywords op de juiste plaats terecht komen in uw website.

Alle aanpassingen die u doorvoert zijn zichtbaar als u het wilt. Onmiddellijk of op een door u te bepaalde datum. Met een eenvoudige functieknop stelt u namelijk de start- en einddatum van uw publicatie in. Zo kondigt u tijdig alle evenementen aan waar u aan deelneemt.  Deze module kan ook gebruikt worden om promoties online te plaatsen. Op die manier staat uw Kerstactie met Pasen niet meer online.

Een mooie actuele website is 1 ding, maar wat brengt hij nu op?

Veel bezoekers op uw website zijn leuk, winstgevend is het pas als ze klanten worden. Een CMS geeft u antwoorden op die vragen. Via één muisklik kan u zien hoeveel contactformulieren of offerte-aanvragen er werden ingevuld en wie er graag uw nieuwsbrief wenst te ontvangen. Zo weet u ook meteen of het een goed idee was om de kleur van de knop “offerte-aanvraag” te veranderen van rood naar blauw.

Een goede website is niet statisch, maar net zoals uw bedrijf voortdurend in beweging. Uw website en bijhorende CMS evolueren mee samen met uw bedrijf. Een goed Content Management Systeem is opgebouwd uit verschillende modules die actief worden als uw bedrijf er nood aan heeft.
U hoeft helemaal geen angst te hebben om de structuur van uw website ongewild te verstoord. We zorgen ervoor dat u perfect alles kan beheren wat nodig is. Kortom een goed CMS systeem is eigenlijk gewoon een onmisbare tool die niet alleen praktisch, maar ook kosten- en tijdsbesparend is.

CMS website laten bouwen?

U wenst meer informatie over het bouwen van een CMS website?  Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak per telefoon via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01