Website

Webdesigner West-Vlaanderen Kortrijk bouwt uw website

Webdesigner West-Vlaanderen Kortrijk bouwt uw website

Een website bouwen: verschillende fases

Wel, een website bouwen is een creatief proces. Daarom is het belangrijk dat webdesigner en "bouwheer" regelmatig samen komen om de evolutie van het webdesign te bespreken. Wij vinden het belangrijk dat u als klant echt betrokken wordt bij de ontwikkeling van uw website. Op die manier kunnen we kort op de bal spelen als u extra vragen of opmerkingen heeft. Een goede samenwerking komt tot stand als er gecommuniceerd wordt. Dit is meteen een tweede reden om een webdesigner uit de buurt te kiezen. Bent u gevestigd in West-Vlaanderen, dan kiest u dus best voor Publi4U als webdesigner.

Verkennend gesprek

Webdesigner Publi4U komt langs om te bespreken wat u met uw website wenst te bereiken, hoe u het beste rendement bekomt en wat er kan gebeuren naar zoekmachine optimalisatie toe.

Webdesign: layout ontwerp voorstel

Op basis van het verkennend gesprek wordt een eerst lay-out ontworpen voor het webdesign van uw website. De layout van uw website wordt de basis voor de verdere uitwerking van uw website.

Wachtpagina zonder under construction

Terwijl het webdesign proces zich verder zet wordt er een wachtpagina online geplaatst. Wij opteren er voor om geen under construction pagina aan te maken, maar een volledig geoptimaliseerde webpagina die reeds aan de zoekmachines aangeeft dat er een nieuwe website op komst is. Er wordt al gewerkt aan de zoekmachine optimalisatie. Op die manier kan uw website onmiddellijk renderen als hij definitief online komt te staan.

CMS: content management system: beheersmodule

Door te werken met een gebruiksvriendelijke beheersmodule, ook wel CMS genoemd, bent u als klant zelf in staat om de structuur van uw website te beheren evenals de inhoud, content. Via onze module pagina's beheren kan u zelf extra webpagina's toevoegen, op eender welk moment, zonder tussenkomst van uw webdesigner. Het CMS dat webdesigner Publi4U zelf ontwikkelde is opgebouwd uit verschillende modules. Op die manier kan u zelf uw website samenstellen en zelf bepalen wat de kostprijs wordt. Wenst u een demo van ons CMS te bekijken, contacteer ons dan volledig vrijblijvend per telefoon via 056 32 32 01, wij komen graag bij u langs voor een woordje uitleg.

Website online plaatsen

Als uw website volledig is opgevuld met teksten, foto's, producten,... wordt hij online geplaatst. Er wordt een sitemap aangemaakt. Via onze Google-account wordt ook het bestand sitemap.xml gegenereerd. Dit zorgt er voor dat Google de structuur van uw nieuwe website sneller zal opnemen.

Zoekmachine optimalisatie

Voor Webdesigner Publi4U uit Kortrijk, West-Vlaanderen, stopt het hier niet. Uw website wordt via zoekmachine optimalisatie hoger in zoekmachines gepositioneerd. U kan kiezen om zelf verder aan SEO te doen of beroep te doen op onze SEO diensten. Op die manier kan u een toppositie bekomen in de zoekmachine resultaten. Hoe hoger uw website in zoekmachine, zoals Google, scoort voor de meest relevante zoektermen, hoe meer uw website zal renderen.

Opvolging en ondersteuning

Via een uitgebreide statistiek kan nagegaan worden via welke zoektermen bezoekers op uw website terecht gekomen zijn. Dit is belangrijk naar opvolging en bijsturing. De bezoekersteller vertelt ons eveneens op welke tijdstippen an de dag uw site het meest bezocht werd, uit welke landen uw bezoekers komen, via welke andere websites er doorgeklikt werd,... U ziet dat webdesigner Publi4U uit West-Vlaanderen over de nodige know how beschikt om voor u een website te bouwen die voldoet aan uw behoeften en aan de behoeften van uw klanten. Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren per telefoon via 056 32 32 01.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01