Website

Wat kost een website: meest gangbare tarieven

Wat kost een website: meest gangbare tarieven

Goedkope website laten bouwen

Dankzij webdesigner Publi4u kan u goedkoop een website laten bouwen.

Bezoek onze tarieven pagina hier.

Tarieven website laten bouwen

Kostprijs van een website nagaan

Een website opzetten begint met een afspraak te maken met webdesigner #company#.  Een vrijblijvend gesprek om na te gaan wat uw behoeften zijn en hoe wij deze zo goed mogelijk kunnen invullen tegen een correcte prijs.

Maar hoe wordt die kostprijs nu berekend en welke terugkerende kosten komen er bij een website zoals kijken?

Kostprijs van uw domeinnaam

Voor uw website dient u een naam te kiezen.  Dit is het website adres die bezoekers dienen in te tikken om op uw site terecht te komen.  Deze naam of website adres heet de domeinnaam.  U kan deze vrij kiezen.
De kostprijs van uw domeinnaam wordt bepaald door onder andere de domeinnaam extensie.  Er bestaan verschillende extensies zoals .com, .be, .nl, .fr, .eu, .lu,...

Bij webdesigner Publi4u kost een domeinnaam met standaard domeinextensie 29 euro per jaar

Kostprijs van uw webhosting

Met webhosting bedoelen we de ruimte die uw website inneemt op onze webserver.  Een webserver is eigenlijk een computer die dag en nacht, zeven dagen op zeven, het ganse jaar door aanligt.  Uw website staat op deze server zodat hij altijd bereikbaar is.
De kostprijs van uw webhosting wordt het sterkst bepaald door de grootte van uw website.  Met andere woorden, hoe meer megabytes uw website inneemt, hoe hoger de kost van uw webhosting zal zijn.

Contacteer webdesigner Publi4u om onze tarieven in verband met hosting op te vragen.

Kostprijs grafisch ontwerp

Het grafisch ontwerp van uw site is de eigenlijk lay-out of ook wel het webdesign genoemd, dus de keuze van kleurgebruik, de schikking van het menu, het ontwerp van de achterliggende pagina's,...

De kost van uw grafisch ontwerp is afhankelijk van het aantal uren werk en wordt vooraf afgesproken.

Kostprijs talen van uw website

U wenst een website in meerdere talen, geen probleem.  Dankzij het flexibel CMS systeem van #company# kan u gemakkelijk de vertaalde teksten inbrengen.

Een extra taal toevoegen aan uw site kost 150 euro.

Kostprijs modules

Webdesigner #company# beschikt over een aantal reeds gebouwde modules die bijna in elke website terugkeren bijvoorbeeld: contactformulier, menu structuur van uw site beheren, teksten toevoegen aan uw site, fotoboek,...

U kan steeds een gedetailleerde tarievenlijst bekomen door ons even te bellen op het telefoonnummer 056/32 32 01.

Kostprijs up-to-date houden site of onderhoudskost

Goed nieuws!  Het up-to-date houden van uw site kost u niks.  Het is volledig gratis gezien u via de CMS van uw site gemakkelijk zelf aanpassingen kan uitvoeren in een handomdraai.

Kostprijs zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is geen exacte wetenschap vandaar dat we eerst moeten nagaan hoeveel concurrentie er reeds aanwezig is op het internet.  Daarna kunnen we een specifieke prijsorde plakken om er voor te zorgen dat uw website ergens bovenaan in Google terug te vinden is.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01