Website

Uw eigen website beheren in een paar klikken

Uw eigen website beheren in een paar klikken

Sitebuilder worden onder begeleiding en in overleg

U wordt zelf een professionele sitebuilder en kan in enkele klikken uw eigen site beheren. Na een grondige analyse van uw behoeften en de behoeften van uw doelgroep, maken wij een structuurdocument op. Dit document vormt de basis om verder te werken. In overleg, tekenen wij samen alles eerst uit op papier. In een volgende fase wordt een aantrekkelijk grafisch ontwerp opgemaakt, om vervolgens over te gaan tot de effectieve ontwikkeling van uw site.

Uw site wordt uitgerust met een Content Management Systeem (CMS). Via dit systeem kan u zelf uw website beheren. Wij geven u een opleiding om u te leren hoe u zelf teksten en foto's in uw website kan inbrengen of aanpassen. Wij begeleiden u dus niet enkel bij de opbouw van uw site, maar ook bij de invulling er van. U ontvang eveneens een gedetailleerde handleiding van uw CMS waarin handig tips en trucs zijn opgenomen.

Uw eigen website opmaken is écht niet moeilijk

Onze CMS is gebaseerd op meer dan tien jaar expertise die we grotendeels opgedaan hebben door te luisteren naar de noden van onze klanten. Door het gebruiksgemak van onze klanten, die dag dagelijks hun website aanpassen, telkens te willen optimaliseren hebben wij geleerd hoe knelpunten te omzeilen.

Ontdek onze CMS, vraag vrijblijvend een demo sessie aan

U wenst ook uw site te beheren met het nodige gebruikerscomfort? Zelf foto's toevoegen, nieuws publiceren, contactaanvragen verwerken, teksten inbrengen zonder dat u programmeerkennis nodig heeft? Vraag een vrijblijvende demo sessie van onze CMS aan door het contactformulier in te vullen.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01