Website

Betaalbaar webdesign: goedkoop professionele website ontwerpen

Betaalbaar webdesign: goedkoop professionele website ontwerpen

Betaalbaar webdesign: ontwerp

Is het ontwerp van uw website maatwerk of is het een of andere template die werd aangekocht op het internet voor enkele tientallen dollars? U zou wel eens kunnen rondsurfen en net dezelfde website tegenkomen. Webdesigner Publi4U werkt steeds met unieke, zelfgemaakte concepten en ontwerpen.

Betaalbaar webdesign: hosting

Voor een prijs van 35 euro per jaar heb je bij een concurrent van u 100 megabyte webhosting. Ja dat kan kloppen, maar eens kijken als we naar uw site surfen, twintig reclame popus die zich openen, af en toe is de website niet bereikbaar en aanpassingen aan uw site zelf kunnen aanbrengen, dit zal er ook wel niet inzitten...

Betaalbaar webdesign: cms

CMS, content management system. Een moeilijk woord om duidelijk te maken dat u via een gebruiksvriendelijke beheersmodule zelf de teksten, foto's, menustructuur,... van uw site zelf kan aanpassen, waar en wanneer u dit wenst. Biedt de webdesigner deze mogelijkheid niet aan, dan zou u wel eens voor verrassingen kunnen komen te staan. Aanpassingen worden dan veelal in regie uitgevoerd, dan moet men in de code van de website aanpassingen gaan uitvoeren. Dit neemt veel meer tijd in beslag dan aanpassingen uit te voeren via een CMS en die tijd zal aangerekend worden. Het gevolg hiervan is dat u misschien een heel goedkope website heeft kunnen laten maken, maar dat het up-to-date houden van de site handen vol geld kost. Vraag uw webdesigner steeds naar de mogelijkheden van een CMS!

Betaalbaar webdesign

U hoeft niet langer verder te zoeken om een kwalitatief en betaalbaar webdesign te vinden, contacteer Publi4u vandaag nog voor een vrijblijvende demo voorstelling van ons zelfgeschreven CMS.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01