Website

Klaar voor een redesign van uw website?

Klaar voor een redesign van uw website?

Responsive design is een must

Het mooiste voorbeeld dat we bij deze veranderende samenleving kunnen illustreren is het feit dat internet steeds vaker via mobiele toestellen als smartphones en tablets worden bezocht. Tien jaar terug moesten webdesigners hier geen rekening mee houden, deze toestellen werden amper gebruikt. Het is pas de laatste jaren dat de verkoop van smartphones en tablets een booming business is.

Vandaag de dag moeten webdesigners hier dan ook rekening mee houden. Websites moeten op een andere manier ontworpen worden dan voorheen aangezien ze ook op kleinere schermen optimaal moeten weergegeven worden! Een responsive webdesign biedt de oplossing!

Zoekmachineoptimalisatie vroeger en nu

Zoekmachineoptimalisatie is een vak op zich. Vroeger sprak men het woord nauwelijks uit, maar vandaag is dit het enigste wat de klok slaat. Een hogere score in de zoekmachineresultaten, daar streeft elke onderneming naar! De techniek die achter de website schuilt en de content die erop komt zijn beide belangrijke indicators om deze ranking score te beïnvloeden. Vroeger hield men hier weinig rekening mee!

Sociale media boven!

Vroeger had men nooit gedacht dat er iets zoals sociale media zou bestaan. Met de komst van Facebook in 2004 en de vele andere sociale netwerksites daarna is dit denkbeeld volledig veranderd. Meer nog! Deze sociale media dienen tegenwoordig geïntegreerd te worden in websites om social media traffic te creëren (en omgekeerd).

Deze sociale media vormen voor heel wat bedrijven een belangrijke hoeksteen binnen hun marketingstrategie, net vanwege hun vele voordelen:

  • enorm bereik
  • snelle manier van communiceren
  • extra service naar klanten toe
  • naamsbekendheid creëren
  • menselijk karakter aan het bedrijf geven
  • ...

Content marketing doet scoren

'Content is king' weergalmt de laatste jaren binnen marketingbureaus. Deze zin wijst op het belang van een nieuwe marketingvorm, namelijk content marketing. Men dient websitebezoekers waardevolle informatie te geven! Hierdoor worden heel wat bedrijfssites gekenmerkt door een blog waarop regelmatig nieuwe content verschijnt.

Deze content marketing heeft bovendien een positieve invloed op de zoekmachineoptimalisatie.

Content is king, het belang van content marketing

Manier van grafisch vormgeven prikkelt de bezoeker

Het grafisch ontwerp van een website is vandaag de dag ook veel belangrijker geworden dan vroeger. Het laat onmiddellijk een eerste indruk na waarna de bezoeker zal beslissen of hij wel in zee wilt gaan met uw bedrijf!

Redesign uw website en scoor!

Wees mee met uw tijd en blijf niet achterop hinken! Laat uw website een restyling ondergaan door webdesignbureau #company#! Contacteer ons via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in. Een website die de bezoeker prikkelt, daar streven wij naar!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01