Website

Goede structuur website zorgt voor hogere omzet

Goede structuur website zorgt voor hogere omzet

Niet alleen de homepagina is belangrijk

Het is niet zo dat alle pagina's van uw website evenveel waarde van zoekmachines ontvangen. Google of Bing berekenen de waarde door het aantal en de kwaliteit van de inkomende links. En sommige pagina's op een website ontvangen nu eenmaal minder links dan anderen. Meestal is het zo dat de homepage de meeste links ontvangt, en hoe verder de pagina van de homepage afligt, hoe meer het aantal inkomende links afneemt. Webdesignbureau Publi4U uit Kortrijk zorgt ervoor dat uw volledige site een goede structuur aangemeten krijgt en op die manier hoger in zoekmachines terecht zal komen.

Een goede structuur wordt eerst uitgetekend

Vooraleer onze webdesigners aan de slag gaan met de lay-out van uw site wordt de structuur van uw site eerst en vooral uitgetekend aan de hand van wireframes. Deze schetsen de globale structuur van uw website en kunnen in samenspraak met u steeds op een gemakkelijke manier worden aangepast. Kort gezegd is wireframing een snelle manier om te bepalen welke informatie waar op een pagina moet komen en hoe die eruit moet zien. Hierbij wordt niet in detail getreden over kleur, lettertype en andere opmaakspecifieke eigenschappen. Publi4U zorgt er steeds voor dat uw wireframes perfect voldoen aan uw eisen vooraleer over te gaan naar de eigenlijke lay-out van uw website.

Een goede structuur ook prioritair voor bezoekers

Het is de bedoeling dat u uw bezoekers zo lang mogelijk op uw website vast kunt houden. Omdat de consument vandaag maar over weinig tijd en geduld beschikt, verwacht hij snel te vinden wat hij zoekt. Als dit niet het geval is, verlaten ze uw website reeds binnen enkele seconden. Door een goede structuur van uw site wordt dit euvel vermeden. Gemakkelijk navigeren en de juiste informatie snel terugvinden, zijn prioritair in de structuur van uw site.

Meer structuur in uw website?

Publi4U staat u bij met professioneel advies om samen het gewenste resultaat te verkrijgen. Na een eerste gesprek maken wij een structuurdocument van uw website zodat wij gegarandeerd een degelijke websitestructuur kunnen voorleggen. Op zoek naar een gestructureerde website? Contacteer ons dan op het nummer 056 / 32 32 01 of vul het contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01