Website

Een website als uitstraling van uw bedrijfsreputatie

Een website als uitstraling van uw bedrijfsreputatie

Een bedrijfswebsite: grote invloed op uw reputatie

U kan tegenwoordig geen enkel bedrijf meer bedenken die nog geen website heeft. Websites zijn één van de belangrijkste communicatiemiddelen voor bedrijven en de gemakkelijkste manier om hun informatie over te brengen. Aangezien consumenten het internet gebruiken om informatie op te zoeken, zijn websites vaak de eerste contactpunten met hen. Een eerste indruk maakt u slechts éénmaal. Hierdoor is het enorm belangrijk dat uw website volledig weergeeft waarvoor u staat. De indrukken die u via uw website in de hoofden van consumenten achterlaat, bepalen het beeld dat zij over uw onderneming vormen.

Enkele succesfactoren van een website

Grafische lay-out

De grafische lay-out dient aantrekkelijk te zijn. Indien dit niet het geval is, zullen al heel wat bezoekers afhaken en heeft u uw kans gemist. Bovendien straalt uw lay-out uw bedrijfsimago uit. Zo zal een ouderwetse lay-out gepercipieerd worden als een ouderwetse lay-out van een oubollig bedrijf.

Eenvoudige navigatie en structuur

Minimaliseer het aantal klikken tussen hetgeen u van informatie aanbiedt en hetgeen de consument wenst te lezen. Een oneindig aantal klikken zal al snel als irriterend beschouwd worden. Zorg er bovendien voor dat de bezoeker op elke pagina de mogelijkheid heeft om terug te keren naar de homepagina. Maak dus gebruik van breadcrumbs zodat men via één muisklik kan terugkeren naar de vorige pagina's. Ook het plaatsen van eens sitemap helpt de bezoeker in het vinden van zijn weg op uw site!

Contactgegevens dienen altijd zichtbaar te zijn

Maak het de bezoekers niet te moeilijk om uw contactgegevens te vinden. Ook dan zullen zij eerder geneigd zijn uw website te verlaten. Uw contactgegevens op een zichtbare en eventueel opvallende plaats positioneren, is voor velen een trigger om onmiddellijk contact op te nemen.

Goede en relevante content

Uw website moet voorzien zijn van relevante en foutloze content die de bezoeker aanspreekt. Goede inhoud is actief geschreven, nodigt de bezoeker uit tot lezen en biedt waarde! Een waardevolle website wordt immers door haar bezoekers grootgemaakt. Maak ook af en toe gebruik van afbeeldingen middenin die content. Vergeet niet dat we leven in een visuele cultuur!

Sterke positie in zoekmachines

Een website kan pas groeien als er voldoende traffic is. Deze traffic kunt u stimuleren door aan zoekmachineoptimalisatie te doen. Google scant alle websites op waardevolle content. De meest relevante websites krijgen een toppositie binnen de zoekresultaten van Google. Een toppositie in Google zorgt er voor dat surfers u snel in de zoekmachine opmerken en bijgevolg doorverwezen worden naar uw bedrijfswebsite.

#company# als partner voor de ontwikkeling van uw site

Wilt u een professioneel ogende website die uw verhaal sterk uitstraalt en bovendien voldoet aan bovenstaande succesfactoren? Een website waar bezoekers graag een lange tijd in bladeren? Ons webdesignbureau #company# staat meer dan paraat om u hierin bij te staan. Neem vrijblijvend contact op via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01