Website

Vrijblijvende offerte online aanvragen voor het maken van een nieuwe website: tips

Vrijblijvende offerte online aanvragen voor het maken van een nieuwe website: tips

De lay-out van uw nieuwe website: grafisch ontwerp look and feel in de offerte

Meestal wordt de lay-out van een website om de drie tot vier jaar aangepakt. Beschikt u over een bepaalde huisstijl, dan dient de grafisch vormgeving uitgewerkt te worden in de lijn van uw huisstijl. Logisch uiteraard want zo herkennen bezoekers van uw site onbewust in een oogopslag uw bedrijf.
Ervaring leert ons dat het belangrijk is om niet zomaar uw huidige website volledig over boord te gooien en te vervangen door een nieuwe. Maak eerst een grondige analyse van uw huidige site. Er zullen zeker positieve punten aan verbonden zijn, anders had u vroeg de website in eerste instantie nooit online geplaatst hé.
Ongetwijfeld heeft u ook opmerkingen van uw bezoekers, klanten, prospecten of eigen medewerkers gekregen. Onderzoek deze en bekijk samen met webdesigner Publi4U de mogelijkheden om de positieve punten te behouden, en de mindere punten weg te werken.
Aan de hand van een eerste verkennend gesprek ontwerpen we een aantal lay-out voorstellen die we vervolgens grafisch verfijnen.
Eenmaal we de goedkeuring van de lay-out krijgen werken we het grafisch ontwerp uit in html.
De prijs voor het grafisch ontwerp in de offerte houdt rekening met het uitwerken van een aantal lay-out voorstellen.

Uw website zelf aanpassen: cms modules in de offerte

Wij opteren er voor om database gestuurde websites te ontwikkelen die u zelf kan aanpassen. Via onze zelf geschreven CMS (Content Management System) plaatst u in een muisklik de foto’s van uw etalage, opendeurdag of evenement online.
Doordat u zelf uw website kan aanpassen, bespaart u niet enkel tijd, maar vermijd u ook kosten om de website up-to-date te houden. U wint dus tweemaal door te kiezen voor webdesigner Publi4U!
De prijs voor de functionaliteiten van uw nieuwe website, die verwerkt zit in de offerte, is afhankelijk van de door u gekozen modules. We beschikken over een aantal evidente modules die praktisch op iedere website voorkomen zoals:

  • de module menu items waarmee u zelf webpagina’s aanmaakt, bewerkt of verwijderd
  • contactformulier
  • foto galerij
  • e-mailing module
  • seo module
  • Per module wordt een vaste prijs in de offerte voorgesteld.

Dient er ontwikkeling op maat geprogrammeerd te worden, dan wordt dit apart in de offerte opgenomen.

Zoekmachine optimalisatie in de offerte

Uw nieuwe website dient gevonden te worden in zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing, Msn,… Het merendeel van de surfers gaat via een zoekmachine opzoek naar uw product of dienst dus maakt dit een groot deel uit van het ontwikkelingsproces. Als u offertes aanvraagt om een nieuwe website op te zetten, vergeet dan niet te vragen naar de zoekmachine optimalisatie mogelijkheden. Eigenlijk zou uw webdesigner er in zijn offerte sowieso zelf moeten over spreken. Anders lijkt het me nogal eigenaardig dat iemand aan seo zou doen en opvolging van bezoekcijfers als dit niet in de offerte vermeld staat. Er hoeft daarom geen prijs aangerekend te worden, het kan ook als service opgenomen worden in de offerte, maar het zou tenminste vermeld moeten worden!

Een eerste gesprek als basis van een vrijblijvende offerte, vraag het vandaag nog aan!

Wenst u vrijblijvend een eerste gesprek te hebben met iemand van webdesign bureau Publi4U uit Marke, bij Kortrijk, contacteer ons dan per telefoon via 056/32.32.01 en maak een afspraak. Op die manier kunnen we u een offerte op maat bezorgen en bezorgen we u een offerte die een antwoord biedt op al uw noden.
 


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01