Website

Creatief webdesign: website ontwerp creatief uitwerken

Creatief webdesign: website ontwerp creatief uitwerken

Technische creativiteit

Qua technische creativiteit kan bijvoorbeeld een webshop uitgewerkt worden met "cross selling". Dit houdt in dat u een koper zelf geautomatiseerd producten gaat voorstellen die samenhangen met zijn vorige aankopen. Stel dat iemand kocht vorige week een dvd van de tvserie "Friends". Dit is een humoristisch genre en eveneens een soap. Als deze bezoeker opnieuw op de website komt zou u hem bijvoorbeeld de dvd van de tvserie "Joey" kunnen voorstellen. Dit is eveneens een humoristische tvsoap met tevens acteur Matt Le Blanc die de rol van Joey op zich neemt in "Friends". De kans dat deze koper ook de aangeprezen dvd koopt is groot.

Creatief met kleuren

Het webdesign van uw website geeft aan de bezoeker een eerste indruk. Kleuren spelen hierin een grote rol. Kleuren moet bij elkaar passen en elkaar aanvullen. Het creatief gebruik van kleur kan de bezoeker in één opzicht vertellen waarover uw website gaat. Maakt u een site over zonnige reizen, dan zal u uiteraard met warme kleuren werken. Verwerkt u een foto van een goudgeel strand en palmboom in de layout van uw website, dan zal de bezoeker snel de link leggen met vakantie.

Creatief in voorstelling

Nadat de bezoeker zichzelf gevonden heeft in het webdesign van uw site gaat hij verder opzoek naar de informatie die hij van uw website verwacht. Als webdesigner is het onze taak om er voor te zorgen dat dit eenvoudig en transparant kan gebeuren. U moet als het ware het handje van de bezoeker vastnemen en hem begeleiden naar de informatie die hij of zij zoekt. Creatief zijn in de benaming van uw menustructuur kan duidelijkheid scheppen. Eveneens de voorstelling van de inhoud van wat u te vertellen hebt draagt bij tot het boeien van de bezoeker.

Creatieve website bouwer

Opzoek naar een creatieve webdesigner uit de regio Kortrijk in de provincie West-Vlaanderen. Stop met zoeken, u heeft hem gevonden. Neem gerust vrijblijvend contact op met website bouwer Publi4U per telefoon via 056 32 32 01.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01