Website

Geld verdienen op internet: professionele website bouwen

Geld verdienen op internet: professionele website bouwen

Het internet

Kijken we maar naar de sectoren die zich hebben ontwikkeld rondom het internet gebeuren zoals bijvoorbeeld: hosting bedrijven, webdesign bureau's, webwinkels,... Bij een webwinkel, ook wel webshop genoemd, vallen een hele boel vast kosten weg zoals daar zijn stockage ruimte, personeel, het huren van een handelsruimte,... Een uitbater van een webshop kan dus een even grote winstmarge behouden maar wel zijn prijs drastisch verlagen.

Geld verdienen op internet

Geld verdienen op het internet begint met het bouwen van een professionele website. Als u niet uit uw luie zetel wenst te komen en enkel en alleen via het internet publiciteit zal maken voor uw webshop, dan raden wij u aan om ook aan zoekmachine optimalisatie te doen. Dit wil zeggen dat uw website een hoge positie in zoekmachines zal moeten zien te veroveren om zo kopers aan te trekken.

Waarom zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO Search Engine Optimization genoemd, is de wetenschap om een website een hogere positie in zoekmachine resultaten te krijgen. Zoekmachine optimalisatie is geen exacte wetenschap. De positie van een website wordt bepaald door allerhande factoren. Webdesigner Publi4u uit West-Vlaanderen bouwt professionele websites uitgerust met een CMS en SEO systeem zodat uw website hoog scoort in zoekmachines. Het is algemeen geweten dat ongeveer negentig procent van de internetters een zoekmachine gebruikt om opzoek te gaan naar een product of dienst. In een eerste fase gaat uw potentiële klant opzoek naar informatie betreffende uw product of dienst. Eénmaal hij op uw site de verwachte informatie heeft gevonden zal hij misschien overgaan tot de aankoop.

Daarom kiest website bouwer #company# er voor om uw webshop niet enkel uit te werken als een verkoopskanaal maar eveneens als een informatiekanaal. Door informatie aan te bieden die een bezoeker als waardevol aanziet, kan u het zich veroorloven om aan de bezoeker zijn contactgegevens te vragen. De kans dat hij zijn e-mailadres en of telefoonnummer zal invullen op het voorziene formuliertje is groter als hij vertrouwen heeft in uw webshop.

Hoe geld verdienen op internet?

U wilt geld verdienen op internet door te starten met een webshop, geen probleem, contacteer webdesigner Publi4u uit West-Vlaanderen voor een vrijblijvend gesprek.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01